Olemme häpeämättömästi tyytyväisiä Yhdistyneen kuningaskunnan autoteollisuuteen täällä Automobile Expressissä. Kun se liittyy autojen valmistukseen, me britit olemme yhtä hyviä kuin kaikki yksilöt ympäri maailmaa. Ja kuten korosimme vain muutama aihe sitten, ylellisyys- ja urheiluautot ovat myös todellinen Yhdistyneen kuningaskunnan erikoistuminen.
Tällä viikolla tein matkan yhteen autoteollisuuden nykyisistä jalokivistä – Polestarin uusi tutkimus- ja kehityskeskus, joka sijaitsee Mirassa Midlandsissa. Tässä Polestar ja sen omistaja ovat Geely päättäneet kehittää uuden valikoiman Polestar 5 -mallin-ja epäilemättä paljon paljon enemmän tulevia polstareja.

New Bentley -maastoauto on brändin ensimmäinen kokonaan sähköauto, kun se saapuu vuonna 2025

Keskustele siellä olevien ihmisten kanssa, ja pian käy selväksi, miksi he ja heidän kollegansa ovat niin hyviä työssään – tapa, jolla he käsittelevät nerokkaita vaihtoehtoja, on uskomatonta. Samoin kuin jotkut niiden luomista asioista.
Mainos – viesti jatkuu alla

Vaikuttaa siltä, ​​että Polestarin toimitusjohtaja Thomas Ingenlath on samaa mieltä. “Ison -Britannian T & K -tiimimme on yksi Polestarin suurimmista varoista”, hän sanoi. ”Heidän tekniikan ja teknologisen asiantuntemuksensa sekoitus antaa meille mahdollisuuden kehittää edistynyttä, kevyttä urheiluautotekniikkaa luovan ajattelutavan ja hengen, joka kattaa innovatiivisen tekniikan. Tämä eroaa Polestariksi tulevina vuosina. ”
Tietysti Midlands on ollut tekniikan kykyjen levitys sukupolvien ajan, joten ei ole yllättävää, että Geely Brand Lotus on siirtänyt suunnittelu- ja tekniikkatoiminnot Norfolkista Midlandsiin.
Ja toinen uusi tuotemerkki, Intian EV-valmistaja Ola Electric, on ilmoittanut 100 miljoonan punnan arvon sijoitusten arvosta Ison-Britannian Futurefoundryyn, joka on ”Global Center for Advanced Engineering and Automobiles Design”. Entinen Jaguar -mies Wayne Burgess vastaa asioiden suunnittelupuolesta, ja hän sanoi: “Olemme perustamassa Coventryssä, koska se on auto- ja teknologiataitojen maailmanlaajuinen keskuksena.”
Ei kauan sitten Tesla puhui Ison -Britannian T & K -tukikohdasta. Sitä ei ole vielä tapahtunut, mutta olen varma, että yritykset ja muut ovat edelleen innokkaasti tarkkailemassa Ison -Britannian tarjontaa.
Katso nykyinen tulevassa Yhdistyneen kuningaskunnan kehittämässä Polestar 5: ssä täällä …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *