Audi Prologue Show -autot ja kuorma-autot on paljastettu Los Angelesin autonäyttelyssä sekä vihjeitä ylimääräiseen kaksioviseen kilpailijaan uudelle Mercedes S-luokan Coupelle.
Se osoittaa myös saksalaisen tuotemerkin tarkistetun tyylisuunnan, samoin kuin seuraavan sukupolven A6, A7 ja A8, kuten äskettäin nimitetty Design-päällikkö Marc Lichte. Prologi -näyttelyautot ja kuorma -autot viitataan “allekirjoitusautoiksi ja kuorma -autoiksi”, ja ne saattavat myös lopulta ilmetä uudeksi Audi A9: ksi.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

• Audi Prologue Idea hyvin ensimmäinen aseman arvostelu
Kaksiovinen coupe sisältää 4,0 litran TFSI-turboahdetun bensiinimoottorin, joka on viritetty luomaan 597 hevosvoimaa. Vääntömomenttia on 750 nm, mikä auttaa sitä kilpailemaan 0–62 mph vain 3,7 sekunnissa. Tämä tarkoittaa, että se, että se saadaan aikaan tuotantoa, se saattaa estää lippulaivan 183 000 puntaa Mercedes S 65 AMG Coupe, joka vie suhteellisen uneliaisen 4,1 sekuntia täsmälleen samaan vertailuarvoon.
20

Erinomaisesta suorituskyvystä huolimatta se säteilee kuitenkin vain 199 g/km hiilidioksidia 48 voltin ”lievän hybridi” -järjestelmän ansiosta, joka vangitsee tuhlatun energian jarrutuksen alla. Prologissa on myös kahdeksan nopeuden automaattinen vaihdelaatikko, joka on liitetty Audin tunnettuun Quattro-nelipyöräiseen vetoon. Ilmajousitus sekä nelipyöräinen ohjausjärjestelmä takaavat näyttelyautot ja kuorma-autot tarjoavat loistavan sekoituksen mukavuutta ja reagoivan käsittelyn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *