Tarkistettu Jeep Renegade on tarkoitus esitellä Yhdistyneessä kuningaskunnassa tänä vuonna, mutta Euroopan julkaisunsa aikana Jeep on paljastanut uudet autot ja kuorma -autot Brasilian markkinoille, Tarjoaa esikatselun siitä, mitä Yhdistyneen kuningaskunnan asiakkaat voivat odottaa.
Jeep Brasilian kuvat viittaavat siihen, että uuden suunnittelun tyyli ei ole huomattava lähtökohta nykyisen auton tyyliin, paitsi yksityiskohtaiset muutokset.

10 parhainta hienointa maastoautoa sekä crossover -autoja ja kuorma -autoja 2022 ostamiseksi

Edessä uusi Renegade omaksuu uuden etupuskurin, jossa on Chunkier -muovinen vartalon turvallisuus sekä harmaalla ja punaisella aksentilla yhdessä siistimmin integroitujen sivuvalaistusjärjestelyjen kanssa. Yleinen ilme on samanlainen kuin aikaisemmin, mutta Renegade -etusäletys on täysin uusi, kapeampi tyyli sekä auton koriin leikattuja tuuletusaukkoja. Näiden kuvien autoilla ja kuorma -autolla on myös matta musta konepelliraita, vaikka tämä on valinnaista.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Seospyörät ovat samoin uusia, samoin kuin odotamme valikoiman erilaisia ​​tyylejä, kun autot ja kuorma -autot ovat Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Muualla peilikorkit saavat kaksisävyisen mallin, samoin kuin takapuskuri saavat täsmälleen saman harmaan, punaisen ja mustan värisuunnitelman kuin edessä. Päävalaisimet klusterit on samoin otettu uudelleen.
Sisällä kasvojenkorotettu renegade toimii uuden ohjauspyörän sekä digitaalisen kojetaulun. Infotainment-näyttö näyttää olevan täsmälleen sama 8,4 tuuman kosketusnäyttö, joka on asennettu nykyiseen autoon, vaikka se voidaan varustaa parannetulla ohjelmistolla. Loput matkustamosta on suurelta osin muuttumaton, paitsi USB-C-portin lisäämiseksi kojelaudassa, vaikkakin on todennäköistä erilaisia ​​uusia verhoilu- ja verhoiluvalintoja.
Mekaanisesti valtava modifikaatio on saatavana uuden 1,3 litran turboflex-bensiinimoottorin tyypissä, joka toimii tehokkaana 1,3 litran 178 hevosvoiman moottorilla, joka lopetettiin uusintaradalle. Turboflex-järjestelmä luo samanlaisia ​​teholukuja, samoin kuin todennäköisesti yhdessä olemassa olevan moottorin kokoonpanon kanssa, mukaan lukien 1,0 litran kolmen sylinterinen bensiinimoottori, 148 hevosvoiman 1,3 litran järjestelmä sekä 4xe-laajennus Hybridivariantti. Kolmisylinterit sekä 148 hevosvoiman 1,3 litran valinnat ovat vain etuveto, samoin kuin kaksoiskytkimen automaattinen vaihdelaatikko ovat valinnaisia.
Odotamme, että kasvojenkorotettu Renegade ilmestyy Yhdistyneessä kuningaskunnassa tänä vuonna, ja se on samanlainen kuin nykyinen muotoilu, joka alkaa yli 23 000 puntaa.

Katso viimeisin Jeepin uudessa vastasyntyneessä maastoautossa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *