korkean suorituskyvyn panssaroitu ajoneuvoliiketoiminta Dartz Motorz ​​on paljastanut Black Sharkin, ajoneuvon, johon ilmeisesti ajoneuvot ovat vaikuttaneet Baddies-bond-elokuvissa.
Jo säiliömäisen Mercedes GL63 -alustan perusteella ominaisuuksiin sisältyy räätälöity Kevlar-Titanium-runko, verkkokalvon skanneri, sormenjälkitunnistus sekä katoavat ovenkahvat ‘anti-paparazzi’ sähköiskulaitteella. Samoin on järjestelmä, joka seulaa kuljettajan tilan varmistaakseen, että ne ovat muodoltaan nopeaan pakoon, samoin kuin sireenit, jotka on suunniteltu hajottamaan väkijoukkoja.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Suurin osa tästä innovaatiosta voi johtaa räätälöity, timanttivaikutteinen Vertu -älypuhelin, joka voi myös tarkistaa ajoneuvon kunnon ja rengaspainetta. Ainoa mitä meillä on tähän mennessä, on katto, joka näyttää katon, mutta voimme odottaa, että tuotanto-spec-ajoneuvo on melko vaikuttava.
1 500 hevosvoiman AMG V8 mustalle haille?
GL63: n AMG V8 -moottori voidaan myös “virittää 1 500 hevosvoiman omistajan pyynnöstä”, mikä tarkoittaa, että jopa punnitaan vartalopanssarilla, tähdet sisällä sekä järkyttynyt väkijoukko katolla, mustan hain pitäisi olla vain Riskin oikealta puolelta.
Dartz kehittää seinän ulkopuolisia mukautettuja maastoautoja Latviassa, samoin kuin Canye Westin kaltaisia ​​tähtiä asiakkaina. Musta hai ei todennäköisesti ilmesty Yhdistyneessä kuningaskunnassa (autot, jotka voivat sähkökäyttöisiä ohikulkijoita, ovat täällä paheksutettuja), odotetaan kuitenkin näkevänsä joitain Lähi-idän diplomaatteja hallitsevan tietä minkä tahansa tyyppisinä aikoina.
Yksityiskohtaiset tiedot ajoneuvon merkittävistä kyvyistä (ja ennustettavasti huomattava hinta) on tarkoitus julkaista 19. lokakuuta. Siihen asti sinun on vain tehtävä työmatkasi tyypilliset ovenkahvat.
Ajoitko mustan hain nimisen ajoneuvon? Ymmärräkaamme alla olevassa kommenttiosassa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *