Skoda on ilmoittanut hinnat ja tekniset tiedot neljännen sukupolven Fabialle. Aivan uusi supermini on tilattava 28. syyskuuta, hinnat alkavat 14 905 puntaa. Ensimmäisten toimitusten odotetaan saapuvan vuoden loppuun mennessä.
Käynnistämisestä lähtien uusi Skoda Fabia on saatavana neljästä trimmitasasta, nimeltään S, SE Comfort, Color Edition ja SE L. Monte Carlo -malli seuraa myös vuonna 2022, jolloin urheilullisempi muotoilu Superminiin. TRIM-taso on osoittautunut suosituksi yhtiön Kamiq- ja Scala-malleissa, mikä on jopa 14 prosenttia myynnistä.

Uusi Skoda Fabia Estate, erinomainen ja edullinen sähköauto kaikki Skoda -putkilinjassa

Halvin Fabia on tavanomainen LED-ajovalojen, manuaalisen ilmastoinnin, 6,5 tuuman viihdejärjestelmän ja kuljettajan avustustekniikan, kuten Front Assist, Lane Assist ja E-Call-järjestelmän, kanssa, jotka ottavat yhteyttä paikallisiin hätäpalveluihin suuren onnettomuuden tapahtuma.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Seuraavaksi on Fabia Se Comfort, jonka hinta on 16 795 puntaa. Pohjamallin yli päivitykset sisältävät 15 tuuman kevytmetallivanteet, etuvalaisimet ja taka-ajoneuvon pysäköintianturit. Sisällä on myös kaksiosainen nahka monitoiminen ohjauspyörä, nahkaverhoilu käsin jarrujen säärystimelle ja vaihde-nupille ja korkeuden säädettäviä etuistuimia, joissa on lannerangan tuella.
Colour Edition -autojen hinta on hinnasta 17 495 puntaa. Ne tulevat tavanomaisiksi 16 tuuman kevytmetallivanteilla, takaosassa olevalla tietosuojasilla ja vastakkaisella maalilla katto- ja ovenpeileille, joita voidaan olla joko grafiittisessa harmaassa tai taikuus mustassa. Sisällä on kahdeksan tuuman infotainment-järjestelmä ja 10 tuuman digitaalisen mittarin klusteri sekä ovenkoristeeseen asennettu sateenvarjo.
35

Fabia Se L saa joukon kosmeettisia ja teknologiaparannuksia väripainosta, kuten Chrome -ikkunan ympärillä ja neljä sähköikkunaa. Sisällä on myös ympäristön valaistusjärjestelmä, kaksoisvyöhykkeen ilmastointi, etukeskuksen käsinoja, irrotettava kupin-haltija ja 9,2 tuuman viihdejärjestelmä, jolla on yhden vuoden tilaus Skodan kytkettyyn navigointipalveluun. Hinnat alkavat hintaan 18 980 puntaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *