PSA Peugeot Citroenin uuden toimitusjohtajan Carlos Tavares tuhlaa vähän aikaa pyrkiessään johtamaan ranskalaisen autonvalmistajan toipumista, ilmoittaen tänään globaalin vision, joka näkee ryhmän kokoonpanot 26 malliin vuoteen 2020 mennessä.
Uudelleenjärjestely on yksi neljästä välttämättömästä tavoitteesta 2014-18 ”Back in the Race” -suunnitelmassa, joka on kehitetty lisäämään liiketoiminnan voittoja seuraavan vuosikymmenen alussa.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Tavaresin mukaan melkein puolittamalla 45-vahvan mallisarjan PSA Peugeot Citroen pystyy tarjoamaan ”kilpailukykyisempiä ja paljon houkuttelevampia tuotteita”-tuloksena vähemmän kokoonpano-ristikkäistä ja parannetusta T & K-allokoinnista.
Tämän lisäksi suunnitelmassa on vielä enemmän DS: n kehitystä täysimääräisesti filmed-premium-tuotemerkinä, kun ryhmä jatkaa kolmen kokoonpanon uudelleensijoittamista.
Citroen keskittyy tästä syystä tuottamaan paljon edullisempia, omituisia malleja, kuten äskettäin lanseeratut C4-kaktus, Peugeot tarjoaa keskitason alueen DS-kokoonpanon alapuolelle.
PSA Dongfeng -kumppanuus keskittymään kehittyviin markkinoihin
Ryhmän tuotemerkkien uudelleenjärjestelyn lisäksi Tavares haluaa myös rakentaa Dongfeng -kumppanuuden menestystä Kiinassa laajentaen PSA Peugeot Citroen -operaatioita Aasiassa ja muilla kasvavilla markkinoilla.
Tässä käynnistetään uusi kuuden alueen globaali organisaatiorakenne, jonka tarkoituksena on parantaa yrityksen omaisuutta Venäjällä ja Latinalaisessa Amerikassa erityisesti seuraavien kolmen vuoden aikana.
Ei se, että Eurooppa jää taaksepäin, ryhmä on ilmeisesti asetettu nykyaikaistamaan kasvejaan, koska se näyttää pysyvän kilpailukykyiseltä ja kehittää paljon enemmän voittoa tavoittelevampaa kulttuuria.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *