Mercedesin Tesla Design S -Rivalling EQE maksaa 76 450 puntaa ja ylöspäin, mallin uusi Internet -konfiguraattori on paljastanut. Tällä hetkellä Internetiin on asetettu vain EQE 350 -version kustannukset – odotamme edelleen selvittää tarkalleen, kuinka paljon AMG 43: n ja 53: n maksavat. Mitä tulee 350: een, halvin versio on saatavana AMG -linjakoristeina.
Mainos – viesti jatkuu alla

Seuraavaksi on AMG Line Premium hintaan 81 450 puntaa, kun taas AMG Premium Line Plus on 88 450 puntaa. Samoin 88 450 puntaa maksaminen on erityinen ylellisyys. Ainoat tarjotut lisäominaisuudet ovat erilaiset maalit valmistuneet – muuten spesifikaatiot sanelevat trimmitasolla.

Uusi Mercedes Eqs 2021 -arviointi

Kaksi merkittävää poissaoloa konfiguraattorissa ovat 1,4 metrin suuri ‘hyperscreen’ -näyttö, joka kattaa koko kojelaudan, samoin kuin takapyörän ohjausjärjestelmä. Mercedes UK vahvistettiin autolle paljastavat, että nämä kaksi ominaisuutta ei ole tällä hetkellä saatavana Yhdistyneen kuningaskunnan sidotuille EQE: lle – syytä ei annettu.
Uusi 2022 Mercedes Eqe: Ulkotyyli sekä alusta
Eqe on täysin sähköinen vastine E-luokan salonkiin sekä Mercedesin All-Electric Eq -kokoonpanon toinen muotoilu, joka perustuu tarkoitukseen valmistettuihin sähköautoihin ja kuorma-autoalustaan.
Nämä mitat yhdistettynä virtaviivaiseen, melkein nelioviseen pariskuntaan kaltaiseen malliin osoittavat, että EQE on profiilissa paljon samankaltaisempi kuin E-luokan salonki. Ylivoimat pidetään lyhyempiä kuin ekvivalentit, ja pyörät ovat käytettävissä 19 – 21 tuumaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *