kanssa, Kalifornian käynnistys nimeltään Raesr (Rice Advanced Engineering Systems ja tutkimus) on paljastanut täysin sähköisen hypercar-nimisen Tachyon-nopeuden. Sen sähköinen voimansiirtopakkaus on 1 250 hevosvoimaa ja 4 949 nm vääntömomenttia.
Verkkojen nopeuden nopeammin liikkuva teoreettisen hiukkasen mukaan tachyon-nopeus on ilmoitettu huippunopeus, joka on yli 240 mph, samoin kuin 0–60 mph: n luku on kolme sekuntia. Virta tulee kuudesta suoran ajomatkan sähkömoottorista, jotka muodostavat 1 250 hevosvoiman ja 4 949 nm: n vääntömomentin.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

• Parhaat Hypercars 2017
Kaupungin ajo -olosuhteissa Raesr myös julistaa tachyonin nopeuden voi kattaa noin 150 mailia; Käynnistys on rajoitettuja varauksia mahdollisilta ostajilta.
Tachyon Speedin ohjaamo on kehitetty kilpailijan jet -katoksen tyyliin, ja ajo -asetus auton keskellä. F1: n inspiroiman Caparo T1: n kaltaisella tyylillä tachyon-nopeudella on erilliset aerodynaamiset järjestelmät, joissa on neljä säädettävää etusiipiä sekä säädettävä takasiipi, joka voi tarjota yli 454 kg: n alavoimaa korkeassa voimakkuustilassa. Keho on valmistettu hiilikuitua, jossa on Kevlarista valmistettu sisustuskylmä, mikä johtaa 1 338 kg: n kuivapainoon.
Raesr (lausutaan ‘Racer’) aloitti tachyon -nopeuden kehittämisen vuonna 2012 tavoitteena suunnitella seuraavan sukupolven sähköinen hypercar todellisuudeksi.
Oletko koskaan nähnyt ajoneuvoa, jolla on niin korkea vääntömomentti? Ymmärrämme, mitä uskot Raesr Tachyon Speed ​​Hypercarista alla olevissa kommenteissa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *