sen jälkeen, kun kuukausia kiusaavat Mustang-fanien ruokahalua ympäri maailmaa, Ford on vihdoin paljastanut lippulaiva Shelby-viritetyn mallin vuoden 2014 LA-moottorinäyttelyssä. GT350 -niminen, se on ylpeä paikasta alueen nopeimpana virallisena mallina.
Kun uusi Ford Mustang saapui lopulta Iso -Britanniaan ensi vuonna, Shelby -version ilmoitus lisää varmasti kiinnostusta edelleen. Silloin on valitettavaa, että kuuma GT350 ei todennäköisesti pääse rannoillemme pian, Fordin Britannian käsivarren mukaan.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Tärkein muutos amerikkalaiseen lihasautoon koskee sen 5,2 litran V8: ta, joka ohjaa perinteisen superlaturinsa korkean herättävän luonnollisen pyrkimyksen hyväksi. Se käyttää litteää tason kampiakselia – ensin jokaiselle Ford V8: lle – tuottaakseen yli 500 hevosvoimaa ja 540 nm vääntömomenttia.
7

Virta lähetetään tielle kuuden nopeuden manuaalisen vaihdelaatikon ja Torsen Limited-liukuvan eron läpi, kun taas suurempia Brembo-jarruja on. Valinnainen ratapaketti tuo moottori- ja voimansiirtoöljyjäähdyttimet jatkuvan nopeuden toimintaan, samoin kuin räätälöityjä 19 tuuman pyöriä ja alumiinikonepellia.
• Amerikkalaiset autot: 10 parasta
Shelbyn muotoilumuutokset sisältävät ainutlaatuisen merkinnän, matalan etujakajan, hiilikuitukomposiittisäleikön ja uuden takaluonteisen hajottimen. Sisällä on Grippier Recaro Sport -istuimia, ainutlaatuisia valitsimia ja uusi viiden moodin käyttöohjausjärjestelmä.
GT350: n hinnat eivät ole vielä vahvistettuja, mutta odotetaan, että vähintään 10 000 dollaria lisätään tavanomaiseen 420 hevosvoiman 5,0 litran V8: een, kun se saapuu Yhdysvaltoihin. Ford ei ole täysin sulkenut pois auton tuomista Yhdistyneeseen kuningaskuntaan, vaikka trendi täällä tehdään hyvin epätodennäköistä.
Luuletko, että Shelbyn pitäisi tulla Yhdistyneeseen kuningaskuntaan rajoitetussa määrin? Kerro meille alla olevissa kommenteissa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *