Citroen on paljastanut uuden konseptin Auton vuoden 2014 Pariisin autonäyttelyssä, nimeltään C1 Urban Ride. Korkeampi, crossover-tyylinen C1 liittyy C4 Cactus Airflow 2L: ään, DS: n jumalalliseen ja kahteen muotia inspiroimaan DS3-konseptiin Citroenin Pariisin näyttelyosastolla.
Vaikka C1 -kaupunkimatka on virallisesti konseptiauto, se perustuu varmasti uuteen C1 -kaupungin autoon. Kuten Vauxhall Adam Rocks, Citroen pyrkii yhdistämään pienet kaupunkiautojen mittasuhteet paksuisilla maastoautojen kaltaisilla tyylillä, ja sillä on 15 mm ylimääräinen ajokorkeus ja 10 mm suurempi rata. Siellä on myös suurempia puskureita, joissa on muovinen verhous, kontrastiväriset liukulevyt ja LED-ajovalot. Kaksi Urban Ride -versiota on esillä näyttelyssä: kovan yläosan versio ja Airscape-malli kangaskatolla, joka vihjaa Citroen-kilpailijaan Vauxhallin Adam Rocks Air -pehmeälle.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

C1 -kaupunkimatka on ensin kosmeettinen harjoitus, ja Citroen sanoo, että se “kuvaa C1: n räätälöinnin potentiaalia”. Koska ihon alla ei ole merkittäviä tekniikan muutoksia, on todennäköistä, että kaupunkimatka tekee pian tuotantoa, liittyy Citroen C1 -alueelle vuoden 2015 alussa Aula yritys laittaaksesi auton näyttelytiloihin.
Saat live -uutisia ja päivityksiä vuoden 2014 Pariisin autonäyttelystä napsauttamalla tätä saadaksesi laajan kattavuutemme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *