BMW on paljastanut uuden Special Edition I8: n, joka on tarkoitus myydä huhtikuussa sen jälkeen, kun se debytoi tulevassa Geneven autonäyttelyssä.
Se on toinen ‘protoninen’ lisäys i8-kokoonpanoon, joka tunnetaan nimellä i8 Protony Frozen Black Edition ja kuten i8-protoninen punainen, joka paljastettiin viime vuonna tällä kertaa, siinä on erityinen värimaailma sekä kourallinen yksittäisiä tyyliä.
Mainos – viesti jatkuu alla

• parhaat hybridi -autot
Jäädytetty musta maalipinta yhdistetään kiiltävän mustien fascia -inserttien kanssa tummalle ilmeelle ympäri. Mökissä kirkkaan keltainen kontrastiopisto löytyy istuimilta ja keskikonsolilta, protonisen jäädytetyn mustan kirjaimen rinnalla.
Se ei ole ainoa erikoispainos i8 korteilla vuonna 2017 – BMW on myös paljastanut protonisen jäädytetyn keltaisen version, lisäämällä värisuojaa I8: n palettiin kirkkaan keltaisella maalilla.
6

Odotetusti auto ei ole muuttumaton mekaanisesti, yhdistämällä 1,5 litran kolmisylinterinen bensiinimoottori sähkömoottorilla, joka ajaa etupyöriä yhdistetyn 357 hevosvoiman. lähettämällä väitetyn 134,5mpg ja 49 g/km CO2.
Vuonna 2014 julkaistu nykyinen sukupolvi I8 on edelleen BMW: n tuotesuunnitelmissa ja Roadster -versio näyttää todennäköisesti ilmestyvän vuonna 2018.
Protoninen jäädytetty musta auto ilmestyy Geneven BMW -osastoon tämän maaliskuussa muiden uusien julkaisujen, kuten Facelifted 4 -sarjan ja New 5 -sarjan kiertueen, rinnalla.
Kumpi uusista väreistä pidät i8: ssa? Kerro meille kommenteissa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *