Britannialla on ollut kohtuullinen osuus mystifioivista autonvalmistajista – jotkut tuotemerkit, jotka palapelivät meitä menestyksensä vuoksi, ja melko harvat muut, joiden pienikokoisen mittakaavan on hämmentää meitä kaikkia. Lotus on ollut tiukasti viimeisessä näistä kategorioista paljon vuosia, mutta tällä viikolla olemme vihdoin nähneet todellisia todisteita siitä, että tällä suositulla yrityksellä on todella valoisa, jännittävä tulevaisuus.
Mainos – viesti jatkuu alla

Evija Hypercar oli tietysti itsessään vuonna 2019. Mutta uuden toimitusjohtajan Matt Windlen tällä viikolla ilmoittama jäsennelty, nelikulmainen suunnitelma näyttää olevan kyseinen maaginen sekoitus kunnianhimoa ja realismia. Lyhyesti sanottuna, sillä on huolestuttavaa järkeä – ja se ei ole jotain, mitä olemme voineet sanoa kaikista Lotusin liikkeistä viimeisen 20 vuoden aikana.

Uusi 2022 Lotus Emira: Nelisylinterinen versio saa 360 hevosvoiman AMG Power

Äskettäin ilmoitettu Emira toimii lootuksen siltana, kun brändi muuttuu sähköautojen valmistajaksi. On rohkaisevaa kuulla Windle-puhumisen auton suorituskyvyn, ketteryyden ja käsittelyn lisäksi myös sen käytettävyydestä ja käytännöllisyydestä (Lotus-ilmoitus on, että urheiluautojen autoilijat tarvitsevat kupin haltijoita kuten kaikki muutkin).
Mutta jos jotain, muut mallit voivat tukea uusilla alustoilla, joita löydämme paljon kiehtovia – uusi Baby EV -urheiluauto, joka jakaa alustonsa Alppien A110 seuraajan kanssa ja ainakin ainakin The the the the Ainakin Toisin sanoen Lotusin ottaminen “elämäntapa -ajoneuvoihin” – maastoautoihin.
Elise, Exige ja Evora tunnetaan yrityksen uskon harppaukselta julkisesti myöntämään, että se suunnittelee tulevaisuutta, kun se tekee perhekuljetusta urheiluautojensa rinnalla. Mutta sitten sama olisi todennäköisesti voinut sanoa Porschesta ennen Cayennea. Ja se ei ole tarkalleen osoittautunut huonosti – tai laimentanut yrityksen kykyä ja mainetta.
Hethelin työvoiman kannalta nyt on merkitystä, että on olemassa tavoite, tarkoitus, strategia. Ja emme voi odottaa nähdäksemme, mitä se tuottaa – radalla ja pois.
Ota selvää paljon enemmän Lotusin uudesta maastoautosta täältä …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *