1. BMW M235i Racing sekä M Performance Octs Osa
BMW on ollut kiireinen New 2 -sarjan kanssa, paljastaen yhteisen mallin uudet M -suorituskykyosat, kun taas moottorijoukkueisiin käytetään myös kilpaversiota. Tarjottuihin M -suorituspäivityksiin kuuluvat uusi BodyKit, suuremmat kevytmetallivanteet, korotetut jousitukset sekä isommat jarrut, jotka eivät vaikuta päästöihin tai polttoainetalouteen. M235i -kilpaversio on tiukasti radan hyödyntämistä Motorsport -tiimille ja tarjotaan 59 500 eurolla. Kuusisylinterinen 3,0 litran moottori on myös viritetty luomaan 328 hevosvoimaa 316 hevosvoiman.
Mainos – viesti jatkuu alla

Lue lisää: BMW M235i Racing paljasti
2. Neljän tähden Euro NCAP -turvallisuuspiste BMW I3: lle
BMW I3: lle on myönnetty vähemmän kuin täydelliset neljän tähden nykyisissä Euro-NCAP-testituloksissa. Koska se on maailman ensimmäinen auto ja kuorma -auto, joka perustuu hiilikuitukylpylään, joka parantaa kestävyyttä ja jäykkyyttä, tulos lisäsi muutamia kulmakarvoja. BMW julistaa tiukemman jalankulkijoiden turvallisuuden testaamisen haittaa I3: ta pisteytyspisteistä.
Lue lisää: BMW I3 pisteet neljä tähteä Euro NCAP -testissä
3. Renault-plug-in-hybridi vuodelle 2014
Renault on paljastanut, että se toimii plug-in-hybridi-autoissa ja kuorma-autoissa, jotka voivat palauttaa 141mpg. Uutiset paljastivat Renault -tutkimuspäällikkö, edistyneiden tutkimusten ja materiaalien Remi Bastienin avulla, ja idea oli debyytti Geneven autonäyttelyssä ensi vuoden maaliskuussa. Bastien paljasti myös, että autot ja kuorma-auto olisivat “kliokokoisia” että “edullisia”.
Lue lisää: Renault-plug-in-hybridi vuodelle 2014
4. Ferrari 458 Niki Lauder paljasti
Anonyymi asiakas on tilannut Ferrari 458: n erityispainon, joka kunnioittaa F1 -legenda Niki Laudalle. Ferrarin räätälöity ohjelma antaa asiakkaille mahdollisuuden mukauttaa autojaan ja kuorma -autojaan eri värimaailmilla ja materiaaleilla. 458 Niki Lauda on luotu heijastamaan Ferrari F1 -autojen ja kuorma-autojen tyyliä, jonka hän kilpaili seitsemänkymmenenluvun puolivälissä. Siellä on valkoinen katto, kultaseokset sekä kolmivärinen raidan raide. Valitettavasti autoilla ja kuorma-autolla ei ole suorituskykypäivityksiä, samoin kuin kertaluonteisesti.
Lue lisää: Ferrari 458 Niki Lauda paljasti
5. Lamborghinin tuotanto päättyy
Lamborghini on kutsunut aikaa Gallardo -superautolle sen jälkeen, kun lopullinen muotoilu rullasi tuotemerkit Sant’agata -tuotantolinjan. Ajan kuluessa on luotu 35 Gallardon muunnelmaa, jotka vaihtelevat vain tietyillä markkinoilla tarjottuihin erikoisversioihin. Ensi vuonna Gallardon seuraaja paljastetaan, ja sitä kutsutaan todennäköisesti Cabreraksi.

Lue lisää: Lamborghini Gallardo -tuotanto päättyy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *