vakoojamme ammattikuvaajamme ovat löytäneet voimakkaasti kammion seuraavan sukupolven Mercedes E-luokan prototyypin mantereella.
Tämä on ensimmäinen katsauksemme tulevan toimeenpano-salonan uuteen vartaloon, samoin kuin naamioituksesta huolimatta, se poistaa BMW 5-sarjan ja Jaguar XF -kilpailijan, joka tuo paljon enemmän tai vähemmän nykyisen mallin mitat, vaikkakin, vaikkakin, vaikka with with with with with with with Hieman pidempi akseliväli.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Muotoilumuutokset näyttävät noudattavan samoin tavanomaista lähestymistapaa, joka perustuu S-luokan inspiroimiin tyylivihteisiin, jotka on lisätty osana vuoden 2012 kasvojenkorotusta, sekä sisällyttämällä laajempi, ohuempi säleikkö ja kaapittujen saantien.
Mercedes työntää veneen jonnekin muualle, samoin kuin on asetettu muotoilemaan E-luokan sisätilojen perusteella, jotka perustuvat trendikkäässä uudessa C-luokassa havaitun. Se jakaa myös valmistajan kevyen MRA: n takavetoalustan päivitetyn pienen toimeenpano-auton kanssa. Tämä malli on noin 50 prosenttia alumiini, ja sen pitäisi auttaa leikkaamaan yleistä kerbweightia, parantaen dynamiikkaa ja tehokkuutta.
E-luokan lajike-kun jälleen kerran asetetaan toimimaan kiinteistöä, coupe ja cabriolet yhdessä salonkin kanssa-hyötyvät myös tarkistetusta moottorin kokoonpanosta. Uutta E63 AMG: n lippulaivaa odotetaan osana tätä, samoin kuin näyttää jakavan AMG: n aivan uuden 4,0 litran V8: n, Twin-Turbo -bensiinimoottorin, joka debytoi tulevassa Mercedes AMG GT: ssä.
Uuden E-luokan vahvistamisen lisäksi vuonna 2016 Mercedes pitää vielä enemmän esittelyä ja Spec-yksityiskohtia tiukasti kääreiden alla. Pidämme sinut julkaissut niin paljon lisätietoja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *