pienten kuumien viistoperäjen maailmassa, Ford Fiesta St: n eturintamassa on joutunut raskaana Uuden Hyundai I20 N. Joten tämä Fordin Hot Superminin kasvojenkorotettu versio – osa Mk7 Fiesta -sovelluksessa käytetystä suuresta kasvojenkorotuksesta – on tullut parhaaseen aikaan. Se tuo esiin suorituskyvyn ja kosmeettisten parannusmahdollisuuksien, jotka auttavat sinistä soikeaa lyömään uuden korealaisen kilpailijansa.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Tarkistetun Ford Fiesta St: n hinnat alkavat hintaan 22 630 puntaa, mikä tarkoittaa, että se alittaa Hyundai i20 N: n 2 365 puntaa. Sitä tarjotaan nyt ostaa, ja ensimmäisellä toimituksella ensi vuoden alussa esiintymisen takia.

Hyundai I20 vs Ford Fiesta

Lisäsuorituskyky on löydetty ST: n turboahdetussa 1,5 litran kolmisylinterisessä bensiinimoottorissa. Nyt on vielä 30 nm vääntömomentti, joka vie auton yläosan 320 nm. Virta on kuitenkin muuttumaton 197 hevosvoiman kohdalla, kun taas 0–62 km / h sprintti kestää samanlaisen 6,5 sekunnin, joten uusi vääntömomentti on paljon enemmän keskitason nousua kuin linjan ulkopuolinen teho.
Drive menee etupyörille kuuden nopeuden käsikirjan vaihdelaatikon läpi, jota voidaan päivittää mekaanisella rajoitetulla liukumisella valinnaisena ylimääräisenä. Ford toteaa, että uusi Quaife -järjestelmä tarjoaa hiukan paljon enemmän otetta ja hyötyy kuuman viistoperälle kulkevan kyvyn.
Muotoiluversioihin sisältyy uusi etupuskuri, pultti-leuka-pylväs, suurempi hunajakennon jäähdyttimen säleikkö sekä matriisin LED-ajovalot. Ford on myös lisännyt, että ympäristöystävällinen Fiesta St: n värivalikoima, joka on sävy, jonka näimme ensimmäisen kerran Puma ST: ssä.
8

Loput Fiesta St: n muotoilusta on enimmäkseen muuttumaton, kun ostajat saavat täsmälleen samat syvät sivuhameet ja takaluukun spoilerin kuin edellinen malli. Taka -hajotin on kuitenkin uusi rungonvärinen yksikkö, kun taas auton tuuletusaukot valmistuvat nyt kiteisellä harmaalla.
Sisällä edellisen mallin recaro-istuimet on vaihdettu joillekin sisäisille korvauksille, jotka ovat 14-suuntaisia ​​säädettäviä ja leikattuja herkkyysnettisessä nahassa. Siellä on myös hiukan paljon enemmän hiilivaikutuslevyä sekä litteäpohjainen ohjauspyörä.
Kuten aikaisemmin, ostajat saavat Fordin Sync 3 Infotainment -järjestelmän, jota käytetään käyttämällä kahdeksan tuuman kosketusnäyttöä kojelaudan huipulla. Sekä Apple CarPlay sekä Android -auto tulevat vakiona.

Napsauta nyt täältä tarkistaaksesi kaikki viimeisimmät uutiset Ford Fiesta -sarjan kasvojenkorotetusta versiosta …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *