Lopuksi valtava yhteiskunta on julkaissut suunnitelmansa parantaa Ison -Britannian EV -veloittamista.
Asetin kohtauksen. EV -lataus on kivutonta, helppoa ja edullista – jos pystyt tekemään sen kotona ja hyödyntämään halvempia (ei halpoja) yön yli sähkön tariffeja. Mutta kun olet matkalla ja kiireellisesti “mehua”, EV -lataus imee. Se ei ole usein kivutonta eikä helppoa, ja se voi olla epämiellyttävä kallista.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Viimeisen pisteen ottaminen ensin-valaistujen, valikkojen kaltaisten hinnastojen tulisi näkyä selvästi kaikissa julkisissa latausyksiköissä. Aivan kuten bensiini- ja dieselpumput tai pysäköintialueiden palkka- ja näyttökoneet ilmaisevat hinnat (ja tarjoavat painetut kuitit), kaikkien julkisten EV -latausyksiköiden on tehtävä sama. Lisäksi yksiköt ja niiden ympäristö on valaistettava asianmukaisesti turvallisuuden, turvallisuuden ja mukavuuden vuoksi.

Ison -Britannian bensiini- ja dieselin hinnat: 5p veronalennus tarkoittaa vain 3p: n pumppuja

Ison-Britannian sähköistävä organisaatio on perustettava, asiantuntijoiden henkilöstö, edistääkseen ja selittääkseen EV: tä, hallita ja kasvattaa infrastruktuuria sekä olla lähde yksityiskohdille varauspisteissä ja niiden käytön kustannuksista. 0-5 tähden luokitusjärjestelmällä se voisi auttaa kannustamaan latauspaikan omistajia tai operaattoreita heidän tilojensa puhtaammaksi, tuoreemmaksi ja houkuttelevammaksi.
Ennen kuin matkapuhelimet tappoivat suurelta osin julkiset puhelinlaatikot tai kopit, BT hoiti heitä pienten pakettiautojen laivaston kautta, jonka kuljettajat tarkistivat säännöllisesti, huolto-, korjaus- ja puhdistustyöt. EV -latausyritysten on otettava käyttöön samanlainen, mutta parempi järjestelmä. Ja yrityksille, jotka kertovat yleisölle, että tietyt sivustot ovat avoimia liiketoiminnalle käytettävissä olevilla ja työlaitteilla, kun ne itse asiassa ei toimi eikä käytettävissä – jos tätä vastaan ​​ei ole lakia, verisen hyvin pitäisi olla.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *