Uuden Chevrolet Voltin kiusaja on julkaistu Internetissä sosiaalisen median kautta, ja siihen liittyvä tekstitys vahvistaa Detroit Motor Show -tapahtuman täydellisen julkisen debyytin tulevan tammikuussa.
Keskittyneet toisen sukupolven plug-in Hybridin takimerkkiin, kuva itsessään ei tarjoa paljon pois, vaikka uusimmat vakoojamme viittaavat siihen, että yleiset mittasuhteet tuovat yli, parhaiten täsmälleen samaan matalaan nenään ja jyrkästi nouseviin vyötäröihin .
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Voltin odotetaan tarttuvan jonkin tyyppisellä nykyisellä bensiinimoottorilla sekä sähkömoottorin hybridijärjestelmällä, vaikka Chevrolet -omistajan GM saattaa pienentää akun kokoa kustannusten pitämiseksi alhaisina ja painon vähentämiseksi.
Vaikka tämä johtaa lyhyempaan vain sähköiseen etäisyyteen, GM näkee tämän vaadittavana askeleena sekä volttialle että sen Vauxhall Ampera -sisariautolle, kun pomot selittävät olemassa olevat mallit “yksinkertaisesti yhtä kalliiksi”.
“Tulevina vuosina en usko, että vaadit 100 km [62 mailia] sähköalueesta”, paljasti Thomas Sedran, GM: n tekniikan ja operaation varapuheenjohtaja. “Noin 30-50 km [18-30 mailia] pitäisi olla riittävä päästäksesi sinut sisään samoin kuin kaupunkista sekä sen jälkeen, että sinulla on vielä etäisyysmoottori auttaa.”
Tällainen muutto toisiinsa Opel/Vauxhall-päällikön Karl-Thomas Neumannin viimeaikaisten kommenttien kanssa, jotka vahvistivat brändin seuraavan erilaisen sähköautojen valikoiman ”jatkavat kustannusten vähentämistä ja tarjoavat kohtuuhintaisuutta”. Tavoitteena on selvästi asettaa huomattavasti vähentynyt kustannusmerkinnät Amperan seuraajalle täällä Isossa-Britanniassa, joka alkaa tällä hetkellä 28 750 puntaa sen jälkeen, kun hallituksen 5000 puntaa palkkio plug-in-auto- ja kuorma-autoista on vähennetty.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *