USA: n innovaatio Valtava Apple on jättänyt patentin, jonka avulla iPhone voi käyttää ajoneuvon ominaisuuksia ajoneuvon ulkopuolella ilman syötteitä. Se voi lukita ja avata ajoneuvon sen mukaan, missä seisot, samoin kuin lopettaa moottori puolestasi.
Käyttämällä Applen uutta CarPlay-autojärjestelmää, ohjelmistosovellus hyödyntäisi Bluetoothia sekä “geoseitetyitä paikkakykyjä” treenataksesi missä olet autossa. Teoriassa se saattaa avata ovet tai käynnistyksen, jos lähestyisit iPhonen taskussa tai mielet, että poistut ajoneuvosta ja lukitset sen heti.
Järjestelmä saattaa aloittaa moottorin sinulle tai käyttää erilaista ilmanvaihtotoimintojen kodin viihdettä esiasetettujen komentojen mukaan. Se voi myös olla yhteensopiva joihinkin premium-malleissa jo tarjottavien “esilmurevien” toimintojen kanssa.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Koska patentti on juuri jätetty, on epätodennäköistä, että näemme tämän tekniikan näkyvän erittäin pian. Koska CarPlay -järjestelmä on jo olemassa, se ei kuitenkaan vie niin paljon kehitystä.
Tämän vuoden maaliskuussa esitelty carplay, joka on viivästynyt tuntemattomista syistä, odotetaan otettavan käyttöön Hyundai, Mercedes, Honda, Volvo ja Ferrari -malleissa vuoden 2015 alkupuolella. Se käyttää Siri -ääntä onnistuu antamaan Chauffeursin soittaa, lähettää viestejä samoin kuin pääsy karttoihin.
Apple julkaisee pian järjestelmän, mukaan lukien 24 uutta valmistajaa, kuten Ford, Peugeot ja Land Rover.
Luottaisitko iPhonen lukitaksesi ajoneuvosi puolestasi? Ymmärräkaamme alla olevassa kommenttiosassa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *