Fiat 500X Crossover ja Tipo -viistoperä on päivitetty vuodelle 2022 kourallisella muotoilulla ja eritelmäsimuutoksilla pyrkiessään pitämään molemmat mallit tuoreina kilpailijoiden vieressä, kuten kuin kuten kilpailijat Peugeot 2008 ja Renault Megane.
Tarkistetun Fiat 500X: n kosmeettiset muutokset ovat vähän ja kaukana, ulottuvat uuteen ”500” -merkille auton jäähdyttimen säleikölle ja tuoreille ”fiat” -kirjeisiin takaluukussa.

Uudet Fiat Tipo- ja Panda (punaiset) mallit paljastettiin

Ostajilla on valittu kolme trimmitasoa ja kaksi vartalotyyliä, kun Fiat esitteli 500x Dolcevita -vaihtoehdon viime vuoden lopulla. Hinnat alkavat 22 085 puntaa halvimmalle klubiharjoille, joissa on 16 tuuman kevytmetallivanteet, ilmastointi, vakionopeussäädin ja seitsemän tuuman kosketusnäyttöjärjestelmä.
Mainos – viesti jatkuu alla

Sen yläpuolella on 500x -risti. Sen hinta on hinnasta 23 585 puntaa ja se saa paljon karkeammat vartaloverhot, 17 tuuman kevytmetallivanteet, LED-ajovalot, automaattinen kaksoisvyöhykkeen ilmastonhallinta ja takaosan pysäköintikamera. Ostajilla voi myös olla malli vaihtovelkakirjalainana, joka nousee lähtöhinnan 26 235 puntaan.
Kokoonpanon yläosassa on 500x Sport. Ristien eritelmän päivitykset sisältävät kehonväriset puskurit ja sivuhameet, lätäkkövalaistuksen, alcantara-ohjauspyörän ja digitaalisen instrumentin slusterin. Hinnat alkavat 25 235 puntaa kovalle ja 27 735 puntaa vaihtovelkakirjalainan Dolcevita -variantille.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *