Skoda on paljastanut linjan uusille malleille yritysajoneuvojen autoilijoille, nimeltään SE Service Käytännöllisyys ja mukavuus.
1,6 sekä 2,0 litran moottorivat ajoneuvot, joita Skoda käyttää SE-huoltoverhoilussa, ovat kaikki stop-käynnistysinnovaatiot sekä alhaiset liikkuvien vastustuskehät, jotka auttavat saavuttamaan alhaiset juoksevat kustannukset. Nykyisin Skoda Octavia Hatch tai Estate palauttaa integroidun taloudellisen ilmaston, joka on 88,3mpg ja päästöt, jotka olivat BIT: tä 85 g/km hiilidioksidia, kun ne on varustettu ympäristöystävällisellä Greenline III -voimansiirtolla.
Mainos – viesti jatkuu alla

Jopa nelivetoinen 138 hevosvoiman 2,0 litran TDI-yetti palauttaa 44,8mpg sekä hiilidioksidipäästöt 164 g/km. luonteen verokannat alkavat 14%: sta ja nousevat korkeintaan 28 prosenttiin, ja neljä SE -palvelusuunnitelmaa vapauttaa myös autovalmistevero.
Peruspakkauksen kannalta Skoda tarjoaa kaikki SE-huolto-ajoneuvonsa kosketusnäytön satelliittikuvausjärjestelmän, jossa on DAB-radio ja Bluetooth-yhteydet, kaksoisvyöhykkeen ilmastoinnin ja vakionopeudenhallinnan lisäksi.
SE-palveluvalikoima hyötyy samoin Skodan 60 000 mailin takuusta sekä kolmen vuoden tienvarsi-avustaja-ohjelmasta, jota tarjotaan kaikkialla Euroopassa.
Skoda UK: n laivaston päällikkö Patrick McGillycuddy selitti SE-palveluvarjelmaa “ensimmäiseksi Skoda-kokoonpanoksi, joka on räätälöity erityisesti nykypäivän yritysajoneuvojen kuljettajien monipuolisiin vaatimuksiin”.
Hinnat alkavat 19 560 puntaa 1,6 TDI CR DPF Octavia Hatchille, jonka P11D -arvo on 19 505 puntaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *