Bentley on paljastanut, että äskettäin edustetut Bentayga -hybridi hinnoitellaan 155 500 puntaa, kun toimitukset alkavat myöhemmin lokakuussa.
Asetettu yhdeksi kahdesta laajennusmallista, jonka se julkaistaan ​​vuonna 2021, hybridi Bentayga liittyy tavanomaisten 4,0 litran V8-moottorilla varustetun Bentayga- ja 626BHP: n 6,0-litran W12: n Bentayga-nopeuteen saapuvan Bentayga-nopeuden jo kuuden sylinterin W12: n jo kasvoille. Bensiinimoottori yhdistettynä akku- ja sähkömoottorijärjestelmään.

Uusi Aston Martin DBX Coupe Spearheads Uuden toimitusjohtajan suunnitelmat

Voimansiirto muuttuu ennallaan Bentayga -hybridin edellisestä versiosta. 3,0 litran kaksois-turboahdettu V6-bensiinimoottori ja sähkömoottoriyhdistelmä kehittää enimmäisvoiman 443 hevosvoimaa (335 hevosvoimaa moottorista ja 126 hevosvoiman sähkömoottorista) ja 700 nm vääntömomentti.
Mainos – viesti jatkuu alla

Muu laitteistomuutokset ilman, että päivitetty Bentley-hybridi sprint edelleen 0–60 mph 5,2 sekunnissa ennen täyttymistä nopeudella 158 km / h.
Kuten aikaisemmin, tavanomaisen 17,3 kWh-akun ansiosta Big Bentley -maastoautossa on myös puhdas sähköinen alue, joka on 25 mailia-se on kuusi mailia vähemmän kuin edeltävän painon malli, mutta vain siksi, että Bentayga Hybridin nollapäästöalue on tarkistettu alla tiukempi WLTP -testausjärjestelmä vanhasta NEDC -standardista.
17

Huippunopeus 84 mph on mahdollista ilman bensiinimoottorin apua. EV -asema, hybridi- ja pidätysmuodot antavat autoilijoille mahdollisuuden hallita akun käyttöä manuaalisesti liikkeellä, kun taas enimmäislatausnopeus 7,2 kW osoittaa, että täydellinen ylhäältä voidaan saavuttaa kahden ja puolen tunnin sisällä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *