Peugeot on yksityiskohtaisesti yksityiskohtaisesti toinen erä päivityksiä 2022-mallivuodelle 208 ja E-208 superminis, kun viimeisen kuukauden ilmoituksessa EV-version ilmoituksista .
Volkswagen Polo -kilpailun rakenne on virtaviivaistettu, mikä tarkoittaa, että sekä palamismoottorinen 208 että Electric E-208 on saatavana neljään verhoilutasoon: Active Premium, Allure Premium, GT ja GT Premium. Peugeot sanoo, että “asiakasasetukset korkeampien ajoneuvoille” on johtanut lähtötason houkuttelevien malleiden pudottamiseen.

Vauxhall Corsa-E ja Mokka-E saavat 3 000 puntaa hinnanalennuksen avustusmuutosten jälkeen

Myös moottorivalinnat on virtaviivaistettu, ja 1,5 litran dieselmoottorilla ei enää tarjottu lippulaiva GT Premium -lomakkeessa. 99 hevosvoiman 1,2 litran bensiini on nyt vain manuaalinen GT Premium -koristeessa myös kahdeksan nopeuden automaattinen vaihdelaatikko, jota tarjotaan vain tehokkaammassa 128 hevosvoiman mallissa.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Visuaalisesti muutokset ovat vähäisempiä. Peugeot on lisännyt Diamond Black Door -peilikannet aktiivisiin palkkioihin ja Allure Premium -malleihin “erottuvampaan urheilullisempaan ilmeeseen”. Kaksi trimmitasoa ovat nyt myös luokan A+ renkaat, jotka vähentävät valssauskestävyyttä parantamaan tehokkuutta.
Lievät tarkistukset tulevat päivityksen jälkeen E-208 Electric Superminiin, jonka väitetään avaavan jopa 15 mailia ylimääräistä etäisyyttä. Sisä kosteusanturin ja tehokkaamman lämpöpumpun sisällyttäminen auttaa jäähtymään ja lämmittämään matkustamoa tehokkaammin, kun taas uusi vaihdelaatikkooptimoi alueen suuremmilla nopeuksilla.
Tutustu Peugeotin e-208: n ja E-2008: n BOOST TÄSTÄ …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *