Se on täällä! Sket Midmarks Show Podcast Ilmastoitu Episode 109 erityisellä asiakkaalla: Chris Hart, Copartin liiketoiminnan älykkyyden johtaja.

Tässä jaksossa Jeff Allen, Eric “The Matd Scientist” Ables ja Chris Hart puhuvat maailman ennätyksestä 1963 Volvo Amazon # V06 (hellästi ymmärretty Mr. Toadin villi ratsastaa). He keskustelivat myös eräistä vinkkeistä autojen ja kuorma-autojen löytämisestä copart.

Jeff Allen jakaa myös COMPART-ostoksensa sekä myymällä kokemuksia yleisöllä – vuorovaikutuksessa super ystävällisen henkilökunnan kanssa saadakseen juosta sekä ajaa vahvistettu Mustang ja myydä, mitä ajoneuvosta jätettiin takaisin Clarch Huutokauppaan onnekas ostajalle jotka tarvitsivat oleskelua.

CAPART pitää enemmän kuin pelkkä huutokaupat. “Meillä on hyväntekeväisyys. Meillä on jälleenmyyjät. Meillä on vuokra-autoja, “Chris sanoo. Copart tarjoaa myös huippuluokan supersille. “Tarjoamme koko spektrin”, hän päättelee.

He myös menevät puhumaan vieläkin parhaimmista vinkkeistä sekä salaisuuksista, erityisesti siitä, miten etsiä hyviä löytöjä copart ja tarkalleen miten mennä tulevaan Clart Rebuild Challenge. Vaatimus ymmärtää, mikä on? Viritä nyt ilmaiseksi iTunes, Spotify, Podbean, SoundCloud, PodcastCharts.com, Castbox sekä SkidmarksShow.com.

Sket Midmarks Show on automotive sekä rock-n-roll radio show -radiotoiminta koko vuoden ajan, jossa on Jeff Allenin CNBC: n “autoista ja kuorma-autoista”, litteän 12 galleria sekä Ethan D., entinen pito Morning Radio Show “The Rock Show” FMX: ssä. Skidmarks Show on tunnustettu Automotive Radio Texas Auto Writers Association sekä tällä hetkellä sijoitetaan # 7 kaikkien aikojen hienoimpia myyjiä iTunesissa autoteollisuudessa.

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Linkediini

Kuten tämä:
Kuten loading …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *