kaikkien aikojen 12 suurimman ajo -kappaleen keksiminen on suunnilleen yhtä helppoa kuin valintansa suosikki autoihin, elokuviin tai astioihin. Se on melkein mahdoton tehtävä ja myös erittäin henkilökohtainen.
Musiikin, moottorien, elokuvien ja aterioiden kanssa ei ole oikeaa tai väärää, hienoa tai huonoa; Juuri veneesi kelluu. samoin kuin 12 ajokappaleen täydentäminen kelluvalla kaivoksella.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

• Kuusi pistettä ja 200 puntaa sakko puhelimen käytöstä pyörässä
Ne eivät välttämättä ole sitä, mitä kuuntelin kotona, mutta he ovat usein menneet kanssani, kun olen ajanyt 68 maasta tai niiden kanssa kahdeksankymmenenluvun alusta lähtien, kun muutin musiikin journalismista moottorin säveltämiseen ja lähetyksiin. Juuri täällä menee …
Kaikki tai ei mitään (pienet kasvot) – sävel näyttää silti niin pirun tuoreelta, että useimmat eivät ymmärrä, että se on 49 -vuotias. Summertime Breeze (Isley Brothers) – sanoitukset voivat olla vähän juustoisia, mutta laulu ja kitara ovat yleviä. kuka sinä olet? (WHO) – Mahdollisesti kaikkein soitettu viritys FM -radioasemilla Yhdysvalloissa. Runnin ‘Down A Dream (Tom Petty ja Heartbreakers)-rehellisesti sanottuna suurin osa Pettyn ​​ja hänen pääkitaristinsa Mike Cooper -kappaleista ansaitsevat sijainnin kaikkien aikojen suurimpaan pyörälauluun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *