Lexus voi joutua harkitsemaan F Suositusalan brändin laajentamista sähköistetyille voimalaitteille sekä tavanomaisille bensiinimoottoreille – ja tämä voi jopa ulottua räätälöityyn F Hybrid GT: hen, yhtiön Presidentti on paljastanut.
Yoshihiro Sawa myöntää, että vahvempi emotionaalinen yhteys ostajien kanssa voisi olla seuraava askel Lexusin aseman rakentamisessa todellisena kilpailijana saksalaisille premium-valmistajille. Ja hän sanoo Motorsport-toimintaa, kuten Lexusin GT3-urheiluauto-ohjelmaa ja sen F-brändi voi olla tärkeitä rooleja tässä.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

• Parhaat suorituskykyiset autot ostavat nyt
F-mallit Tähän mennessä – on F, RC F ja GS F – ovat kaikki käyttäneet bensiiniä V8-tehoa. Mutta Sawa uskoo, että jako on omaksua erilaiset voimalaitokset tulevina vuosina. Ja intinen, hän ehdotti, että yksi mahdollinen koti hybrid f powertrain voisi olla itsenäinen f gt.
“F on erittäin tärkeä; F: n kanssa meidän on ajateltava omaa alkuperäistä tapaa “, sanoi Sawa, puhuu ensimmäisessä tarkistuksessa nopeuden hygilewood-festivaalin. “Yksi palvelu voi olla puhdas F GT-auto, joka voi olla hybridi sähkömoottorilla ja voimakkaalla moottorilla, mikä antaa erilaisen aseman tunnelman. Emme tartu V8, V10, Twin-Turboad; He ovat välttämättömiä, mutta katsomme tulevaisuutta. Haluamme löytää tapa muodostaa yhteyden seuraavaan aikakausi. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *