Volkswagen työskentelee golfin aivan uuden neliosaisen coupe-version kanssa, samoin kuin se saattaa käyttää Golf CC -merkkiä.
Uusi tulokas on luotu käsittelemään tulevaa Mercedes CLA: ta, samoin kuin paljon urheilullisempaa ja tyyliin keskittyvää kuin käytännöllinen golfpohjainen Jetta-salonki (jota sitä tarjotaan rinnalla). Vaikka CC: tä tarjotaan Ison -Britannian näyttelytiloissa, valtavien markkinoiden odotetaan olevan sekä Yhdysvaltoja että Kiinaa, joissa Jetta -kaltaiset autot ja kuorma -autot ovat jo merkittäviä myyjiä.
Mainos – viesti jatkuu alla

Erityiset kuvamme paljastavat tarkalleen, kuinka golflinjat vastaavat pidempää pakettia. Muokattu etuosa integroi nyt suuren ilmanoton, joka kattaa puskurin leveyden. Samaan aikaan terävä rypistyminen kulkee CC: n kyljet alas kapeiden ympäröivään led-hännänvaloon.
Tyylikkään rungon alla on täsmälleen sama MQB -alusta kuin golfin hyödyntämä. CC saa jonkin verran pidennetyn version, joka myös tukee Golf -kiinteistöä sekä Audi A3: n sedan versiota.
Toisin kuin Jetta, joka saa tavallisen salonan kengän, golf CC varustetaan laajalle avautuvalla viistoperä takaluukulla, jotta pääsyn parantamiseksi. Itse tonnia alue on huomattavasti suurempi kuin golf-jolla on 380 litran kyky-kuitenkin jonkin verran nykyisen Jettan 527-litran boot-tilaa.
Muotoisesti CC: n urheilullisen, premium -kuvan kanssa tarjotaan vain tehokkaimmat moottorit. Odottaa, että lajike alkaa 120 hevosvoiman 1,4 litran bensiinin turbolla ja sisältää 148 hevosvoiman 2,0 litran turbodieselin. Jälkimmäinen tarjoaa 60 mpg, kun taas 1,4 TSI: n on päästävä lähelle myös sitä, aktiivisen sylinterin innovaatioiden avulla, jotka tarjoavat noin 55mpg: n taloustilanteen.
Yleisen golf -CC: n on näytettävä vuonna 2015, samoin kuin sitä voidaan noudattaa huolellisesti kuumalla GTI -versiolla kilpailevan Mercedesin CLA 45 AMG: n ja Audi S3 -salonki.
Hinnat alkavat noin 19 000 puntaa – pikemminkin paljon enemmän kuin halvin 16 285 puntaa golf. Ostajat eivät kuitenkaan saa vain isompia autoja ja kuorma -autoja rahalle, ja he hyötyvät samoin paljon yleisemmältä pakkauksesta, kuten Adaptive Cruise Management ja sokean alueen seurantajärjestelmä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *