Henkilöt ja yritykset, jotka ostivat tai vuokrasivat uuden auto- tai pakettiauton Yhdistyneessä kuningaskunnassa lokakuun 2006 ja syyskuun 2015 välisenä aikana, voivat olla maksun jälkeen, kun tuomioistuimen päätös salli ryhmäkanne.
Tapaus liittyy aikaisempaan Euroopan komissioon, jonka mukaan meriautojen kuljettajat kiinteät hinnat, takilaiset tarjoukset ja jakoivat markkinat rullaavalle, auto-autojen kuljetukselle kyseisenä ajanjaksona. Oikeudellinen yritys Woodsford, joka on konkurssiin ryhmäkantaa täällä Isossa -Britanniassa, arvioi, että sen arvo on 150 miljoonaa puntaa vahingonkorvauksia Yhdistyneen kuningaskunnan autojen ostajille.

Parhaat uudet autokaupat 2022

Yhdistyneessä kuningaskunnassa on kuitenkin ajatellut olevan lähes 18 miljoonaa potentiaalisesti vääriä autojen ostajia, joten viimeisin tuomioistuimen voitto ei pitäisi saada liian kuljettamaan. Varustalojen tehtävänä on nyt treenata varhaisessa vaiheessa tai kohdata tuomioistuimen tuomio, ja vaikka asianajajille on mahdollisesti suuri voitto – heidän palkkionsa ovat jopa 27,5 prosenttia varhaisesta ratkaisusta, jonka se on ehdotettu, voi vaihdella £ 50-100 miljoonaa puntaa-meille on kerrottu, että kuluttajat voivat odottaa vain kuusikymmentä quidin yksittäisiä voittoja.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Yksittäisten palkintojen pienen mittakaavan vuoksi on mahdollista, että lukuisia miljoonia voi vaatia, mutta siinä tapauksessa kaikki ratkaisuastiat menevät oikeudenmukaisuuden hyväntekeväisyyteen pääsyyn kilpailun valitustuomioistuimen ohjeiden mukaisesti.
”Tuomioistuin on luvannut jatkaa jatkamista kollektiivisena menettelynä, mikä tarkoittaa, että miljoonat autoilijat ja yritykset, jotka ostivat tai vuokrasivat uuden auton lokakuun 2006 ja syyskuun 2015 välisenä aikana. Heidän autojensa autot johtuivat kartellin toiminnasta ”, Woodsford sanoi tänään lausunnossa. “Nämä henkilöt ja yritykset edustetaan nyt automaattisesti tuomioistuimessa, elleivät he päätä jättää tai poistua – vaatimuksesta.”
Vain siksi, että kaikki kärsineet kuluttajat ovat nyt automaattisesti edustettuina tapauksessa, et voi istua ja odottaa sekin saapumista. Jos luulet, että olet velkaa korvausta, voit liittyä toimiin cardeliverycharges.com -sivustossa rekisteröimällä vaatimuksesi.

Napsauta tätä saadaksesi luettelon parhaista autojen vuokrauskaupoista …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *