Lexus on ottanut käyttöön uuden urheilulajin NX 300h -maastoautonsa, jossa on kohtalaisia ​​tyyliä ja erityisiä sisustuksia. Kustannukset alkavat 36 500 puntaa, kun se myydään kesäkuussa.
Uusi urheiluversio on ensimmäinen uusi variantti hybridi -crossoverista, koska sen esittely vuonna 2015, samoin kuin täsmälleen sama kuvio kuin RX 450h Sport -maastoautolla ja on 300H Sport -sanan.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

• Hienoimmat maastoautot myynnissä 2018
Vaikka suorituskykyä tai mekaanisia muutoksia ei ole, urheilu saa uuden mustan ulkopinnan, joka ääriviivat Lexuksen kotitaloussäleikylasta ja ovenpeileille. Kaksisävyinen musta sekä pronssi 18-tuumaiset kevytmetallivanteet auttavat myös NX Sport -maastoautoa.
7

Mökille on annettu valikoima urheilua koskevia kosketuksia vastaamaan ulkopuolelle-valinnassa täysin mustan Taharan sisustus. Vaihtoehtoisesti asiakkaat voivat valita Tahara Black -sovelluksen, jossa on valkoiset vastakkaiset aksentit istuimilla ja kojetaululla, jotka ovat erillisiä urheiluversiolle.
Urheilu saa täsmälleen samat laitteet kuin NX 300H SE, joka tarkoittaa 10,3-tuumaista Lexus Premium -navigointinäyttöä sekä Lexus Security System+-tapahtumaa, joka on 10 kaiuttimen äänijärjestelmä DAB-radiossa sekä CD-soittimella, sekä CD-soitin . Muihin peruslaitteisiin sisältyy sademäärät tuulilasinpyyhkimet, kahdeksan suuntainen virran säädettävät lämmitetyt etuistuimet, kääntyvä videokamera ja kaksoisvyöhykkeen ilmastonhallinta. Asiakkaat voivat valita pysäköintipakkauksen, jossa on etuosa ja takapysäköinti -anturit valinnaisena ylimääräisenä.
NX Sport ilmestyy näyttelytiloissa 1. kesäkuuta, ja asiakastoimitukset odotetaan heinäkuusta.
Lue arviointi kasvojenkorotetusta Lexus NX: stä …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *