Uusi Audi Grandsphere -konsepti on tehnyt julkisen debyyttinsä Münchenin vuoden 2021 moottorinäyttelyssä. All-sähköinen ylellinen neliovinen salonki esikatselee suunnittelua ja teknisiä yksityiskohtia, jotka voisivat tehdä sen seuraavan sukupolven A8-limusiiniin osana Audin Project Artemis -yritystä kehittääkseen korkean teknologian, seuraavan sukupolven koko sähköjärjestelmän.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Grandsphere on toinen Audi’s ‘Sphere’ -konseptin triossa seuraten äskettäin debyyttinsä Skysphere-kaksipaikkaista roadsteria. Sisaruksensa tavoin Grandsphere on täysin sähköinen ja se on kehitetty tutkimukseksi ylellisyysautomatkan tulevaisuudelle.

Uusi Audi Skysphere esittelee tulevaisuuden suunnittelu- ja jaetun personalisuuskonseptia

Sellaisenaan konsepti sisältää uuden menetelmän sisustussuunnitteluun, joka Audin mukaan on tehty mahdolliseksi tason 4 autonomisen ajotekniikan ansiosta.
Audi Grandsphere: Suunnittelu ja tekniikka
Täysin itsenäisessä tilassa 5,35 metrin mittainen sedanin ohjauspyörä ja polkimet vetäytyvät piilotettuihin osastoihin kojelaudassa ja lattiassa, vapauttaen vielä paljon enemmän tilaa mallin kanssa, joka ”kuvittelee sisustuksen, matkustajaosaston, kuin ajoneuvon keskipiste . ”
Tämä keskittyy uuden infotainment-järjestelmän ympärille, joka projisoi täydellisen leveyden kuvan puisella pinnalla tuulilasin alla tason 4 tilassa; Kun kuljettaja ottaa manuaalisen hallinnan, nämä näytöt on segmentoitu kuljettajalle ja matkustajalle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *