Vakuutusyhtiöiden välisiä yksinoikeudella hinnoittelutarjouksia ja vertailusivustoja ei enää sallita kilpailun ja markkinaviranomaisen (CMA) päätöksen seurauksena.
CMA väittää, että tällaiset kaupat estävät vakuutuksenantajia tarjoamasta muualla saatavilla olevia tuotteitaan.
Tutkimuksen jälkeen CMA on myös vaatinut parempaa tietoa kuluttajille, jotka koskevat vaatimustenhyötyjen suojaamista koskevia kustannuksia ja etuja.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

• Verolevyn kuolema: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää
CMA on kuitenkin sulkenut pois korkin asettamisen korvaavan auton hintaan ja korjausmaksuihin, joita se alun perin kannatti.
Yksityisen moottorin vakuutustutkimusryhmän puheenjohtaja Alasdair Smith ja CMA: n varapuheenjohtajan puheenjohtaja sanoi: ”Yhdistyneessä kuningaskunnassa on yli 25 miljoonaa yksityisesti rekisteröityä autoa, ja uskomme, ongelmia, jotka olemme löytäneet.
• Met näyttää tietä 3 miljoonan punnan vakuuttamattomassa kuljettajan puhdistuksessa
”Hintojen vertailusivustojen toiminnan on parannettava parannuksia. Ne auttavat varmasti autoilijoita etsimään parasta tarjousta, ja tämä puolestaan ​​on johtanut vakuuttajia kilpailemaan voimakkaammin, mutta haluamme nähdä lausekkeiden lopettamisen, jotka rajoittavat vakuuttajan kykyä hinnoitella tuotteitaan eri verkkokanavilla. Odotamme tämän johtavan suurempaan kilpailuun hintavertailusivustojen välillä. ”
Muutokset voivat auttaa vähentämään vakuutusmaksuja jopa 20 puntaa, AA: n mukaan. CMA: ta on kuitenkin kritisoitu tutkimuksen pituudesta ja siitä, että se on aiheuttanut niin pieniä hyötyjä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *