Skoda on viimeinkin kulkenut suorituskyvyn sähkömaastoautoosaan New Enyaq Coupe IV VRS: n kanssa. Sitä tarjotaan tilauksesta nyt, ja ensimmäiset toimitukset on asetettu saavuttamaan Yhdistyneen kuningaskunnan asiakkaat tämän vuoden heinäkuuhun mennessä. Kustannukset alkavat hintaan 51 885 puntaa, mikä tekee siitä tänään myytävänä olevan Skodan.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Oli vain ajan kysymys, ennen kuin Skoda esitteli Enyaq-kupeen VRS-laiminlyönnin. Tämän tyyppiselle ajoneuvolle on tällä hetkellä vahva kysyntä, kuten tärkeimpien kilpailijoiden, kuten Kia EV6, lippulaivaversiot osoittavat sekä Ford Mustang Mach-E: n.

Uusi 2022 Skoda Karoq FaceLift myynnissä nyt alkaen 25 950 puntaa

Volkswagen on myös ottanut käyttöön ID.5 Coupe-SUV: n suorituskykyversion, nimeltään GTX. Enyaq Coupe jakaa täsmälleen samat MEB -perustat kuin tämä auto, joka tarjosi Skodan yksinkertaisen tekniikan saadaksesi suorituskykyversion EV: stä myynnissä.
Enyaq VRS: n saa 82 kWh akku sekä kaksoottorinen, nelipyöräinen sähköinen voimansiirto. Järjestelmän lähtö on 295 hevosvoimaa ja 460 nm vääntömomentti, jonka Skoda toteaa, että se riittää ajamaan ajoneuvoa 0–62 mph 6,5 sekunnissa. huippunopeus on 111 mph.
Skoda oli myös kiinnostunut lisäesityksestä, jolla ei ollut yhtä hyvin vaikutusta Enyaqin alueelle. Joten VRS voi silti kattaa jopa 309 mailia latauspysäkien välillä, mikä on osittain sen aerodynaamisen kupeen vartalotyylin ansiosta. Maksuajat ovat myös melko nopeita – myös akun saavuttaminen 80 prosentin kyvyn saavuttaminen 150 kW: n nopealla laturilla kestää 36 minuuttia.
19

Lisävoiman lisäksi Skoda on myös muuttanut Enyaq VRS: n runkoa. Ajoneuvo istuu 15 mm alhaisempi etuosassa ja 10 mm: n alaosassa verrattuna rutiininomaiseen enyaq -kupeeseen, kun taas Skodan muuttuvan suhteen progressiivinen ohjaus on myös vakiona.
Uusi 2022 Skoda Enyaq Coupe IV VRS: Laitteet ja eritelmä
Kuten minkä tahansa tyyppinen VRS -malli, Skoda on tarjonnut tyylikkäälle enyaq -kupeelle muutaman tyyliharjoituksen erottaakseen sen sisaruksistaan. Modifikaatioita ovat uudet 20 tuuman kevytmetallivanteet, alempi etupuskuri, tuore punainen heijastin takaosassa ja jotkut uudet mustat koristeet. Ostajat saavat myös Skodan Crystal -kaupan säleikön kanssa vakiona, jota valaisee 131 LED -joukko.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *