Kia muistuttaa yli 7000 henkeä sekä urheiluvälineitä, jotta saadaan tarkastus turvavyön esikirjastajiin.
Puhelinsoitto koostuu 5787 urheiluautosta ja kuorma-autosta sekä 1 432 henkimallista, samoin kuin mahdollisesta vikasta, joka voi tapahtua autojen turvavyön esikenttäjänä.
Kia täsmensi, että se ei ole tietoinen minkään tyyppisistä vammoista, jotka johtuvat mahdollisesta virheestä. Ongelma havaittiin asiakasajoneuvojen jatkuvan seurannan seurauksena valmistajan mukaan, samoin kuin se on huolissaan siitä, että osa ei välttämättä toimi kunnolla mekanismin virheellisen männän takia.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Autot, joihin palautus on vaikuttanut, ovat lokakuun 2011 välisenä aikana kehitetty urheilumallit sekä marraskuun 2012 yhtiön Slovakia -tehtaalla sekä elokuun 2011 välisenä aikana tehdyt henki -ajoneuvot sekä maaliskuun 2012 Maker’s -laitoksessa Koreassa.
Valmistaja on asetettu ottamaan vastaan ​​omistajat, joihin vaikuttavat, ja pyydetään ottamaan autot ja kuorma -autot alueelliselle jälleenmyyjälle testatakseen osan. Minkä tahansa tyyppiset vialliset osat vaihdetaan ilmaiseksi yhden tai kahden tunnin sisällä.
Kaikki ajoneuvoistaan ​​huolestuneet omistajat voivat soittaa valmistajan asiakaspalvelukeskukseen numeroon 0800 015 8757.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *