CHOUFTREEN JA AJONEUVON LISENSSIEN (DVLA) on julkaissut viimeisimmän rekisteröintemme, jotka ovat liian epäkohteliaita tielle, tällä kertaa 22-levylle.
Kaikki brittiläiset sodan haukat voivat olla pettyneitä löytämään, että GO22-sota ei ole sallittua, kun joku, jolla on epämiellyttävä suu, ei sallita vannottavat yhdistelmät, kuten F22 CKK ja BA22 ARD.

Autonumerolevy Skandaali: Kuinka helppoa ostaa laittoman levyn?

Jälleen kerran COVID-19 – mukaan lukien CO22 RNA, CO22 Vd ja CO22 ONA – ovat kiellettyjä, samoin kuin ne, jotka viittaavat lääkkeisiin, kuten HA22 SH ja G22 NJA.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Tietopyynnön vapauden jälkeen lähetetty luettelo, joka sisältää myös yhdistelmät, kuten BL22 Job, PU22 Sano ja 22 Ser.
Jotkut vakavat ajatus menee päättämään, mitkä numeron levyt täytyy mennä DVLA: n luettelo tukahdutetuista rekisteröinnistä. Kaksi kertaa vuodessa julkinen elin tekee parhaansa ja kirkkain löytää jokaisen äskettäin julkaistun muodon yhdistelmä, jonka ei pitäisi nähdä päivän valoa.
Kiellettävien levyjen kriteerit ovat, jos ne “voivat aiheuttaa rikoksen, hämmennystä tai ovat huonossa maisteessa”. DVLA huomauttaa, että se on vain pieni vähemmistö yhdistelmistä, jotka päätyvät tukahdutettuun luetteloon, ja suurin osa rekisteröinnistä on julkisesti saatavilla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *