Hyundai on paljastanut keski-elämänmuodon I40-sedan ja kiinteistölajikkeelle, joka tuo päivitetyn tyylin sekä ulkopuolelle, myös moottorien että dynaamisten niputusten parannuksiin. Uusi hytti ja turvallisuusinnovaatiot yhteensä vuoden 2015 tarkistukset.
I40 oli ensimmäinen iso Hyundai -salonki, joka ajatteli luokan johtajien hyvämaineista kilpailijaa, mutta se oli jo vuonna 2011. Tämä kasvojenkorotus on pyrkimys tuoda se takaisin linjaan ammattitaitoisten kotitalousajoneuvojen uusien tulokkaiden, kuten uuden Ford Mondeon, kanssa, kuten Uusi Ford Mondeo sekä New Volkswagen Passat.
Mainos – viesti jatkuu alla

Muutokset I40: n muotoiluun samoin kuin I40 Tourer noudattaa samalla tavalla kuin Korean yrityksen juuri äskettäin paljastettu I30 -viistoperä kasvojenkorotus. Siellä on kuusikulmainen säleikkö, joka on luotu korostamaan tuotemerkin tuoretta kotitalouden kasvoja yhdessä uusien kevytmetallivanteiden ja maalien viimeistelyn kanssa.
Sisustuspäivitykset tuovat tuoreempia materiaaleja monipuolisesti uudelleensuunnitelman navigointijärjestelmän lisäksi, jolla on paljon reagoivampi seitsemän tuuman värillinen kosketusnäyttö. DAB -radiota tarjotaan ensimmäistä kertaa koko alueella, samoin kuin valitsimien välillä on uusi LCD -tietonäyttö.
Vain yhden dieselmoottorin tiivis moottorikokoonpano kahdessa tehonlähtössä saa pieniä parannuksia. Suuremman tehon 1,7 litran CRDI: llä on nyt 139 hevosvoimaa, pieni lisäys 3 hevosvoimaa, vaikka vääntömomentti hyppää ylös 15 nm: llä ja pääsee helposti alemmasta Rev-alueella. Perustan 113BHP-versio pysyy samanlaisena vallan suhteen, mutta molempien on kuitenkin nähtävä polttoaineen taloudellinen ilmasto ja hiilidioksidipäästöt parantavat stop/start: n, alhaisten liikkuvien vastustusryhmien, myös huipputeknisen laturin, myös huipputeknisen laturin, lisäyksen ansiosta. aktiivisena ilmaläppänä etusäleikossa.
• Parhaat kotitalousautot
Alustan muutokset rajoittuvat uuteen edistyneeseen pitokylän hallintajärjestelmään (ATCC), joka jäljittelee rajoitetun liukastumisen diffin käyttäytymistä paljon parempaan pitoon ja vakautta varten. Myös matkustaja saa mukautuvan takajousituksen raskaammille kuormille.
• Hienoimmat kiinteistöautot
Uusia aktiivisia turvallisuuslisäyksiä I40 -laitteiden luetteloihin sisältävät parannettua kaistan pitämistä, mikä lisää myös kykyä upottaa kaukopalo välittömästi, kun se havaitsee lähestyvän liikennettä. Nopeusrajoituksen tunnistamisjärjestelmä tarkistaa tienkäytöt ja näytöt nopeusrajoitukset kuljettajalle.
Tarkistetun i40 -lajikkeen odotetaan myyvän vuoden 2015 alussa, kun taas kustannukset ja tekniset tiedot näyttävät lähempänä esiteltyä päivämäärää.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *