Infiniti valmistautuu Detroitin moottorinäytökseen tammikuussa julkaisemalla hienovaraisen kiusaajan Q60 -konseptilleen. Lähtevän G37: n suorituskyvyn korvaava Q60 ilmestyy todennäköisesti Isossa -Britanniassa vuoden 2016 alussa.
• Detroitin autonäyttely 2015: Esikatselu
Kuten monien kiusaajakuvien kanssa, sen ainoa siluetti, joka voidaan valmistaa, vaikka se paljastaa kiehtovia tyyliominaisuuksia, jotka saattavat tehdä sen tuotantovalmiudelle autolle. Lihas takaosat ovat voimakkaita, samoin kuin veistetty etupyörän ja iso sivukyni. Ainutlaatuinen “kink” takaikkunan takana sekä muotoinen siipipeili yhteensä.
Mainos – viesti jatkuu alla

Se erotettiin selvästi siitä, mitä sen huhutaan perustuvan alustan viisaan. Q60 istuu todennäköisesti muokatulla Q50-kompaktilla toimeenpano-salonkilla, aivan samalla menetelmällä auton välitön kilpailija, 4-sarjan coupe, perustuu 3-sarjaan. Muut yksityiskohdat ovat toistaiseksi luonnollisia, mutta odotamme kuitenkin erilaisia ​​turboahdettuja bensiiniä sekä dieselmoottoreita Q50: n kokoonpanon perusteella.
• Vuoden 2014 parhaat kompaktit johtajat
Mukana on myös todennäköisesti 3,7 litran V6, joka on luonnollisesti imetty bensiinimoottori, kuten nykyinen G37, samoin kuin lopulta Q60: n kuumempi versio BMW M4: n kilpailuun. Kustannukset eivät ole vahvistaneet, mutta voit odottaa aloitusluku, joka on noin 30 000 puntaa, jos se kilpailee saksalaisten ensisijaisten kilpailijoiden kanssa.
Meillä on paljon enemmän yksityiskohtia, ja mieluiten joitain paljon alttiimpia kuvia, kun Infiniti Q60 paljastuu tammikuussa Detroitin lihassa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *