BP asettaa sähköajoneuvojen latauspisteet muutamiin Ison -Britannian etuihin myöhemmin tänä vuonna osana uutta kokeilua nähdäkseen tarkalleen, kuinka perinteiset polttoainesarjat voidaan integroida kanssa EV -latausvaatimukset.
Öljy jättiläinen, jolla on yli 1 300 etumatkan sivustoa Yhdistyneessä kuningaskunnassa, on sijoittanut 5 miljoonaa dollaria (noin 3,5 miljoonaa puntaa) Freewireen, joka on Yhdysvaltain yritys, joka on erikoistunut sähköajoneuvojen nopeaan latausjärjestelmään. BP kokeilee Freewiren Mobi -laturia valittujen sivustojen kanssa Isossa -Britanniassa. MOBI -laturi ei vaadi kovettumista kuin perinteinen latauskoppi, samoin kuin sitä voidaan siirtää yhdestä ajoneuvosta vielä yhteen – tukee jopa 10 ajoneuvoa päivässä sekä tyypillisissä että nopeassa latausnopeudessa. Yrityksen ei ole vielä paljastettava tarkalleen, kuinka monta Yhdistyneen kuningaskunnan etuja on osa oikeudenkäyntiä.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

• Parhaat sähköautot
BP: n tiedottaja kertoi Autosta paljastavan, että Mobi -laturin nopea laturi pystyy lataamaan Nissan -lehden tasaisesta täyteen 30 minuutissa. Vaikka oikeudenkäynnissä ei ole asetettua ajanjaksoa, BP totesi, että se ajattelee myös “muiden latausvaihtoehtojen, mukaan lukien kiinteät laturit, sarjan”.
Uutiset noudattavat yhtiön toimitusjohtajan Bob Dudleyn aiempaa lausuntoa, joka ilmoitti BP: n olevan keskustelemassa useiden ajoneuvojen valmistajien kanssa “sidoksesta vähittäiskaupan verkostomme latausta varten”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *