Honda esittelee seuraavien vuosien aikana useita uusia sähköisiä ideaautoja ja kuorma -autoja, brändin tyylipäällikkö Makoto Iwaki on kertonut Car Expressille. EVS esittelee tulevia malleja, joilla on erilaiset iteraatiot matkalla.
Uutiset noudattavat uuden Honda Sports EV -idean paljastamista tämän viikon Tokion autonäyttelyssä. Electric Coupe esikatselee tarkalleen kuinka sähköinen Honda -urheiluautot ja kuorma -auto voi näyttää, mutta japanilainen tuotemerkki ei ole tarjonnut lujaa sitoutumista siihen, milloin tuotantosuunnittelu käynnistyy.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

• Honda Sports EV Idea paljastettiin Tokiossa
Siitä huolimatta siihen liittyy paljon enemmän EV-ideaautoja, kuten Iwaki-san kertoi Car Expressille: “En voi kertoa sinulle tarkkaa ajoitusta, mutta EV-käsitteitä on paljon enemmän.”
Hondan ensimmäinen EV esittelee Euroopassa vuonna 2019 sekä perustuu Metropolitan EV Supermini -ideaan, joka debytoi Frankfurtin autonäyttelyssä syyskuussa. Iwaki-san kertoi meille, että hänen tiiminsä tavoitteena on kokeilla sekä saada idea tuotantoon ilman lukuisia tyylimuutoksia.
“Yritän siirtää tämän tyylin 100 prosenttia, mutta jotkut yksityiskohdat näyttävät erilaisilta”, Iwaki-san sanoi. ”On haastavaa ilmoittaa tarkasti tarkalleen, kuinka yksityiskohdat muuttuvat.
”Mutta kehon koko on käytännössä täsmälleen sama [konsepti] samoin kuin teemme etusijalle ystävälliset, jotta ihmiset tuntevat olevansa kiinni. Ajovalaisimet tekevät siitä ilmaisun – tämä on helppo muotoilu; Yritämme pitää yksinkertaisuuden. ”
Honda ei tällä hetkellä tarjoa minkäänlaista puhdasta EVS: ää Euroopassa, vaikka tulevasta CR-V: n hybridiversiosta on tarkoitus määrätä vuonna 2018.
Haluatko nähdä paljon enemmän Hondan EV -käsitteitä? Kerro meille, mitä uskot alla olevaan kommenttialueelle!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *