sen lainauksessaan ollakseen täysin sähköinen marki, Citroen on akseli bensiini sekä dieselvoimaa Berlingolta ja SpaceOurer MPV: t, jättäen sähköä sähköisestä e-berlingo ja e-avaruuskilpailu ainoina valinnoina alueella. Liiketoiminta vähentää myös näiden mallien kustannuksia.
Alkutason e-berlingon tunne alkaa nyt 29 495 puntaa, mukaan lukien valtion apuraha, ja kustannukset nousevat 30 495 puntaan pitkän pyöräkeskuksen variantissa. E-Berlingo-tyyli XTR maksaa myös 30 495 puntaa, samoin kuin on saatavana peruskehon perustyylissä, jossa on paljon enemmän perussarjaa, mukaan lukien panoraaman kattoluukku sekä sähköiset ikkunan kaihtimet.

Uusi 2021 Vauxhall Combo-E Life Electric MPV saa 31 610 £ kustannustunnistetta

Kaikki e-berlingos on varustettu 134 hevosvoiman sähkömoottorilla, joka ajaa yksin etupyöriä ja saa virtaan 50 kWh-akkupakkauksella. Tämä toimittaa erilaisia ​​174 mailia WLTP -jaksossa, samoin kuin akku voidaan ladata 80 prosenttiin 30 minuutissa 100 kW: n latausasemalla. E-Berlingo voi tuoda seitsemän matkustajaa pitkän akselivälin varjolla, samoin kuin korkeintaan 4000 litraa tuo aluetta taitettujen istuimien kanssa.
Mainos – viesti jatkuu alla

Suurempi e-spaceourer-sähkö on vielä paljon toiminnallisempi, samoin kuin 30 295 puntaa vakiovetoversiosta. Pidempi XL-versio komentaa 200 puntaa palkkiota, samoin kuin kukin malli vastaanottaa täsmälleen saman 134 hevosvoiman sähkömoottorin sekä 50 kWh akun kuin E-Berlingo. E-avaruuskunnan lisäpaino osoittaa, että lajike vähenee 143 mailia, mutta suurempi MPV voi tuoda yhdeksän matkustajaa seitsemän sijasta.
Täysin elektriset e-berlingo ja e-avaruuskokoonpanot helpottavat Citroenin siirtymistä täysin sähköiseen tuotemerkkiin yhdessä Ami City -auton, E-C4: n sekä teollisten EV: ien, kuten E-Dispatchin, kanssa -Rele.
E-Berlingon ja E-SpaceOurerin uusi, minimoitu hinnoittelu on tehokas 11. tammikuuta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *