dieseliä on saattanut olla huomattavasti huono myöhässä lehdistö, mutta uusi tutkimus on paljastanut Yhdistyneen kuningaskunnan riippuvuuden dieselkäyttöisistä teollisuusautoista (CVS).
Moottorivalmistajien yhdistyksen ja kauppiaiden (SMMT) tutkimukset havaitsivat, että 88 prosenttia ihmisistä uskoi, että CVS: n minimoidut palvelut vaikuttaisivat negatiivisesti heidän korkeaan elämänlaatuun. Yli 96 prosenttia dieselillä kulkee dieseliä.
Mainos – viesti jatkuu alla

• Dieselkielto? Tarkastelemme polttoaineen tulevaisuutta
Bin -kuorma -autot, linja -autopalvelut ja Internet -lähetyskuorma -autot olivat autoja, jotka mainittiin nykyaikaisen elämän korkean laadun ydin, kun taas luvut osoittavat Ison -Britannian 17 000 ambulanssia – joista suurin osa on diesel – siirto noin viisi miljoonaa ihmistä A & E: lle sekä joka vuosi.
SMMT: n julkaisemat luvut osoittavat myös 1,8 miljoonan ainoan kauppiaan riippuvat toimeentulonsa pakettiautoistaan. Lisäksi teollisuusautot siirtävät kolme kertaa paljon enemmän tuotteita kuin vesi ja rautatiet yhdistettynä, ja se on 27,5 miljardia puntaa Yhdistyneen kuningaskunnan taloustilanteeseen prosessissa.
SMMT: n ja YouGovin tuoneen tutkimukseen vastanneista 2 007 ihmisestä 46 prosenttia ilmoitti, että he olivat hyötyneet suoraan teollisuusautosta viimeisen 24 tunnin aikana.
Lisäksi 67 prosentilla todettiin, että roskakorikokoelmien väheneminen pahenee heidän elämäänsä, kun taas 38 prosenttia todettiin, että vähemmän linja -autoja vaikuttaisi negatiivisesti negatiivisesti. 32 prosenttia ilmoitti, että heidän elämänsä olisi huonompi, kun pidempiin odotusaikoina Internet -toimituksissa.
Uusien diesel -ajoneuvojen myynti laski maaliskuussa 37,2 prosenttia, ja kuluttajien luottamus polttoaineeseen, joka laski haasteellisen uuden dieselveropolitiikan takana. Jaguar Land Rover latasi äskettäin 1000 yrityksen työntekijää vähenevän dieselmyynnin vuoksi, kun taas Nissan paljasti, että se minimoi merkittävästi Yhdistyneen kuningaskunnan työvoimansa, koska tuulet muuttavat moottorin toimitusmallissa.
Kommentoidessaan tutkimusta Mike Hawes, SMMT: n toimitusjohtaja sanoi: “Ison -Britannian teillä on 5 miljoonaa teollista autoa sekä niiden tärkeitä tehtäviä tärkeiden palveluidemme avulla.”
Hawes totesi, että teollisuusautot ovat ”talouden selkäranka”, samoin kuin korostettuja nykyaikaisia ​​pakettiautoja, kuorma -autoja, linja -autoja ja kuorma -autoja ovat puhtaimpia, mitä ne ovat koskaan olleet. Hän vaadittiin samoin, että teollisuusautojen keskustuki on hyvin harkittu politiikka sanomalla: “Hallituksen on säilytettävä ihanteelliset taloudelliset olosuhteet ja avustaa laivaston uusimista ihanteellisilla politiikoilla ja kannustimilla.”

Pitäisikö sinun saada uusi dieselauto? Olemme punnitsneet edut ja haittoja dieselistä seuraavan ajoneuvosi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *