Lotus on perustanut uuden erikoisoperaatioiden osaston nimeltä Lotus Advanced Performance-ja se tulee markkinoille bangilla. Tämä teaser-kuva ehdottaa, että yrityksen ensimmäinen projekti on nykyaikainen käsittelevä Can-Am-kilpa-auto.
Vaikka ikoninen brittiläinen tuotemerkki ei koskaan tehnyt sitä Can-Am-kisasarjassa, sillä oli suunnitelmia autolle 1960-luvun lopulla (jota olisi todennäköisesti kutsuttu tyypin 66) kilpailemaan mestaruuskilpailuissa. Tämä uusi Lotus Advanced Performance -projekti kuvittelee uudelleen lukuisia klassisia Can-Am-vihjeitä modernille aikakaudelle.

Uusi Lotus Type 132 -maastoauto kiusasi ennen vuotta 2022

Tämä virallinen teaser -kuva esittelee auton muotoilua. Can-AM: n perinteiden jälkeen siinä on valtava siipi, rasvaiset takarenkaat ja yksinkertainen rullakahva kuljettajan turvaamiseksi. Takapuskurista on myös pari pakokaasua ja sarjan kiillotettuja imu -trumpetteja, jotka nousevat auton keskustasta, mikä viittaa siihen, että bensiinimoottori saa sen virtaan.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Vaikka Can-Am-autoja ja kuorma-autoja ymmärrettiin niiden suuresta siirtymisestä, luonnollisesti imettyjä V8-moottoreita, Lotusin viimeaikaiset tie- ja moottoriurheilutuotteet ovat kaikki käyttäneet linja- tai V6-yksiköitä, joten ei ole vielä tiedossa, onko tämä debyytti-ajoneuvo Kahdeksan sylinterisen moottorin avulla ylimääräistä aitoutta varten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *