. Taxmanille voidaan antaa lupa rikkoa nopeusrajoituksia, kuten viranomaisia ​​ja ambulanssikuljettajia, jos uudet ehdotukset saavat eteenpäin.
Kuljetusministeriö (DFT) aikoo laajentaa pelastuspalvelujen luetteloa, jonka työntekijät voivat ajaa rajan yläpuolelle. Uusia lisäyksiä listalle sisältävät temppupalvelun, pommi -hävittämisyksiköt ja ajoneuvot tuovat elimiä elinsiirtoon.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Mutta HM -tulot ja tulli (HMRC) ovat myös pyytäneet työntekijöiden poikkeuksia. Ehdotuksessa todetaan, että HMRC: n upseerit näyttävät epäiltyjen “osallistuvan suureen järjestäytyneeseen rikollisuuteen”.
Ja HMRC: n tiedottaja lisäsi, että tiettyjen virkamiesten hakemus on vapautettava tieverkkoliikenteen laista “tehtävien suorittamiseksi, joihin sisältyy valvonta ja pidätys”.
Ehdotusasiakirja myöntää kuitenkin, että ajoneuvojen määrän lisääminen, joilla on poikkeus nopeusrajoituksista, saattaa vaarantaa liikenneturvallisuuden.
Aiemmin tässä kuussa alahenkilölle altistettiin, että viranomaisten harrastuksia aiheuttamien onnettomuuksien seurauksena vuodesta 2004 lähtien alttiissa kodissa paljastettiin.
Tienturvallisuuspappi Stephen Hammond korosti, että kaikki hätäajoneuvoa ajavat asiantuntijakoulutuksen tarvitaan ennen kuin heillä on sallittu nopeusrajoitukset.
Hän sanoi: “On vain oikein, että tarkastelemme muiden palvelujen mahdollistamista, joiden tehtävät voivat tarkoittaa eroa elämän ja kuoleman välillä nopeusrajoituksen ylittämiseksi hätätilanteisiin.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *