Porsche on ilmoittanut seuraavan keskimoottorisen 718 Caymanin ja Boxster Sports -autonsa sisältävät polttomoottorit puhdasta sähkövoimaa varten tämän vuosikymmenen puoliväliin mennessä.
Taycanista ja tulevasta Macan EV: stä, joka on asetettu seuraavana vuonna, Future Electric Cayman ja Boxster liittyvät brändin muihin täyteen EV: iin. Uusi Sports Coupe ja Cabriolet perustuvat kuitenkin uuteen räätälöityyn sähköautoalustaan, joka on mukautettu Porschen Mission R -konseptista.

BMW M2 CS vs Porsche 718 Cayman GTS vs Alpine A110 S

Toimitusjohtaja Oliver Blume sanoi Porschen yrityksen päivityksessä puhuttaessa ”Mission R on inspiraatio 718 keskimoottorisen urheiluauton sarjalle. Vuosikymmenen puolivälissä haluamme sähköistää tämän sarjan. Haluamme tehdä 718 -sarjasta yksinomaan sähköisen. ”
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Kun se koskee 718-mallilinjan uutta arkkitehtuuria, Blume lisäsi: “Meillä on yksi alusta kahden ovien urheiluautoillemme ja neljän oven urheiluautollemme alusta.” Hän vahvisti myös, että Boxsterin ja Caymanin tuotanto jatkuu Zuffenhausenin tehtaalla Saksassa.
Lisää seurata…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *