. Hallituksen on luotava riippumaton EV -varauspisteen sääntelyviranomainen varmistaakseen, että julkinen veloittaminen on kohtuuhintaisia, saatavilla ja saatavilla olevia, moottorin valmistajien ja kauppiaiden yhdistys (SMMT) on sanonut.
Moottoriteollisuuden elin on julkaissut seitsemän pisteen suunnitelman, jonka mukaan ”ajaa yhteistyötä” hallituksen ja yksityisten yritysten välillä infrastruktuurin valtuutettujen tavoitteiden avulla.

Paras sähköinen autovarauspisteen yritykset 2022

Suunnitelma vaatii, että kuluttajien edut asetetaan etusijalle infrastruktuurin veloittamisen kaikilla osa -alueilla, ja hallitus toteuttaa toimitussuunnitelman, joka on “kansallisesti koordinoitu, mutta paikallisesti toimitettu”.
Mainos – viesti jatkuu alla

SMMT vaatii infrastruktuurin kehittämistä edellä tarpeellisuudesta, ja laturien kansalliselle toimitukselle asetetaan sitovia kohteita. Se haluaa myös kuluttajakokemuksen vähimmäisvaatimukset, kuten kontaktiton maksu, 99 prosentin luotettavuusaste ja hinnoittelun läpinäkyvyys.
Sen lisäksi, että yksityiset markkinat ovat vähemmän riskialttiita investoida julkiseen veloittamiseen, suunnitelma vaatii infrastruktuurin tulevan kestävyyttä.
SMMT: n toimitusjohtaja Mike Hawes sanoi: ”Autoteollisuus on valmis nollapäästöjen uusien autojen ja pakettiautojen markkinoiden haasteeseen vuoteen 2035 mennessä Maailma – tarvitsee paljon enemmän kuin autoteollisuuden sijoitus. Se tarvitsee kaikkien muiden sidosryhmien, etenkin veloitusteollisuuden, suhteellisen sitoutumisen, koska tutkimukset osoittavat, että alueen ahdistus on korvattu veloittamalla ahdistusta.
”Suunnitelmamme asettaa kuluttajan tämän siirtymisen ytimeen ja vakuuttaa heille parhaasta mahdollisesta kokemuksesta, jota riippumaton sääntelyviranomainen tukee. Kuluttajien tarpeisiin vastaavien operaattoreiden ja paikallisten viranomaisten selkeillä, vastaavilla tavoitteilla ja tuella hallitus voi varmistaa, että Yhdistyneessä kuningaskunnassa on latauspisteverkko, joka tekee sähköisestä liikkuvuudesta todellisuuden kaikille, vähentämällä päästöjä, kasvattaa kasvua ja tukee kuluttajia kaikkialla Yhdistyneessä kuningaskunnassa. ”
Katso nykyiset sähköiset autouutiset ja arvostelut täältä …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *