F1 -kommenttien legendan Murray Walkerin kuolema ilmoitettiin tänään. Hän oli 97.
Walkerista tuli Ison -Britannian yleisölle Formula 1: n ja Motorsportin ääni yleensä yli 50 vuotta, jolloin hänen hallitsematon innostus ja urheilun ilmeinen rakkautensa voittivat hänelle fanien legioonat.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Hän syntyi Birminghamissa 10. lokakuuta 1923 ja palveli toisen maailmansodan aikana valmistuttuaan Sandhurstin kuninkaallisesta armeijan korkeakoulusta.
BBC: n ja ITV: n palveluksessa hänen erehtymättömästä äänestään tuli olennainen säestys Formula 1: n kattavuuteen televisiossa. Jo tunnettu ja suosittu lähetyshahmo, hänet asennettiin BBC: n kokopäiväiseksi F1-kommentaattoriksi vuodesta 1978 James Huntin vuoden 1976 mestaruuden voiton jälkeen, jonka Walker kommentoi, nosti urheilun suosiota. Murray Walker kattoi lopullisen kilpailunsa vuonna 2001, kun hän jäi eläkkeelle sen vuoden Yhdysvaltain Grand Prix -tapahtuman jälkeen.
British Racing Driver’s Clubin lausunnossa sanottiin: “Se on suurella surulla jaamme uutisia BRDC: n apulaisjäsenen Murray Walker OBE: n ohi.
“Ystävä, todellinen moottoriurheilulegenda, kansakunnan ensisijainen kommentaattori ja tarttuva hymy.
“Kiitämme Murraya kaikesta, mitä hän on tehnyt yhteisöllemme. RIP -ystävämme.”
Virallinen F1 Twitter -tili tweettoi: “Olemme erittäin surullisia kuulla, että Murray Walker on kuollut. Hänen intohimonsa ja rakkautensa urheiluun inspiroivat miljoonia faneja ympäri maailmaa. Hän on ikuisesti osa historiaamme, ja tulee olemaan rakkaasti kaipasi. ”
Martin Brundle, usein Walkerin yhteiskommentaattori uransa loppua kohti, kirjoitti: “Lepää rauhassa, Murray Walker. Fantastinen mies kaikessa suhteessa. Kansallinen aarre, viestinnän nero, Formula 1 -legenda.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *