VW: ssä käynnistetty VW Scirocco on käyttänyt tilaisuutta esittelemään uutta ja kasvot Sciroccoa Geneven autonäyttelyssä. Vaikka uusi malli voi visuaalisesti näyttää olevan vilkkuminen ja kaipaat sitä muotoilua, saksalainen marki on myös tehnyt tarkistuksia konepellin alla, paljon tehokkaammin, mutta paljon tehokkaampia moottoreita tarjotaan nyt.
Mainos – viesti jatkuu alla

Paljastaminen on myös 40 vuotta ottaen huomioon, että alkuperäinen Scirocco otettiin ensimmäisen kerran käyttöön Genevessä jo vuonna 1974 Ajovalot ja sumuvalot, jotka istuvat uudelleensijoitettujen ajovalojen alla. Jos valitset valinnaiset Bi-Xenon-ajovalot, päiväajovalot ovat päävalojen LED-valoja.
• Live Geneven autonäyttelypäivitykset
Takaosassa muutettu ovat myös minimaalisia, mutta kaikissa malleissa on nyt LED -takavalot, kun taas puskuri on muokattu. Lisäksi, kuten golf, Volkswagen -logo -merkki kaksinkertaistuu nyt boot -vapautumiskahvaksi. Uusi-näköiset valitsimet ja apulaitteiden sisäkonsolin yläpuolella oleva apulaite, täydennä visuaalisia muutoksia.
Lippulaiva Scirocco R hyötyy vastaavista kosmeettisista hoidoista, mutta siinä on räätälöityjä puskureita ja uuden kevytmetallipyörän suunnittelun. Mekaanisesti Range-Topperissa on yksi kuudesta uudesta turboahdetusta suoran injektiomoottorista. Se on nyt varustettu paljon tehokkaammalla 2,0 litran turboahdetulla bensiinimoottorilla, joka kehittää 276 hevosvoimaa-15 hevosvoimaa vanhassa autossa.
Kolme muuta bensiiniä ja kaksi dieselmoottoria käytetään alueella. Bensiinikokoonpano koostuu 123 hevosvoiman 1,4 litran (120 hevosvoiman), uuden 177 hevosvoiman 2,0 litran ja 217 hevosvoiman 217 hevosvoiman 217 hevosvoiman TSI-moottorin, joka korvaa edellisen 207 hevosvoiman moottorin. Diesel-tarjoukset ovat 148 hevosvoiman tai 181 hevosvoiman 2,0 litran TDI-moottorin muodossa. Kaikissa on vakiona kuuden nopeuden käsikirja, ja valitut mallit, joita käytetään seitsemän nopeuden DSG-vaihdelaatikolla.
Huolimatta alueen tehon lisääntymisestä, VW: n väittämien tehokkuus on myös 19 prosenttia, ja moottorit palautuvat välillä 68,9 – 34,9 mpg.
Päivitetty Scirocco on ostettava Yhdistyneestä kuningaskunnasta toukokuusta, ja ensimmäiset toimitukset on suunniteltu syyskuuhun. Hinnoittelu julkistetaan lähempänä auton lanseerausta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *