-piirrokset, jotka paljastavat, että tuotemerkki kehittää ike-ohjauspyörää tuleville itse ajaville autoille. Konsepti on Teslan esittelemän Yoke-tyylisen ohjauspyörän radikaali kehitys Model S Plaidilla-siinä on kääntäviä pitokahvoja ja se voidaan taittaa pois, kun itse ajaminen on käytössä.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Patenttipiirrokset eivät anna tarkalleen, miltä laite näyttää, mutta uusi ohjauspyörä, jota kutsutaan tiedostoissa ‘ohjauskahvaksi’ – toimii kuten mikään muu tuotantoauto.

2023 BMW X5 M Facelift Spotted

Keskuskeskus on sama kuin tavanomainen ohjauspyörä, mutta yhtäläisyydet päättyvät siihen. Kaksi puolta on kiinnitetty navan vastakkaisille puolille, kun kädellä kuljettaja pysyy molemmissa päissä. Pinnat kiinnitetään kääntämällä nivelillä, joiden avulla kahvat voivat pyöriä ja pysyä pystyssä, riippumatta keskipomon suunnasta.
Patentti korostaa, että järjestelmä on kehitetty itse ajavalle autolle ja pinnat voivat taittaa pois itsenäisessä tilassa.
Normaalin ajamisen aikana ohjauskauppa ei kuitenkaan näytä olevan hyödyllinen suuremmille määrille ohjauslukkaa, koska malli estää kuljettajaa ruokkimasta sitä käsiensä kautta, kuten he tekisivät yhteisen ohjauspyörän kanssa. Tämä on ongelma Teslan Yoke -ratkaisussa, mutta paljon enemmän BMW: n suunnittelussa, koska myös pinnat ja kahvat pyörivät pysyäkseen pystyssä ohjauskulmasta riippumatta.
Patenttipiirrokset osoittavat kuljettajan, joka kääntää pyörän 270 myötäpäivään; Ei ole selvää, onko tämä järjestelmän suurin kierto, mutta tämä on paljon pienempi kuin tavanomaisen auton, jos niin. Tämä voi tarkoittaa, että BMW kehittää muuttuvan suhteen ohjausjärjestelmää tuleville malleilleen, jotka käyttävät ohjauskahvaa, mikä mahdollistaisi parannettua ohjausastetta suhteellisen vähän ohjauspyörien pyörimistä hitaiden nopeuksien aikana.
Jos BMW: n ohjauskauppa on tarkoitettu tuotantoon, emme näe sitä ennen kuin yritys julkaisee ensimmäisen täysin autonomisen autonsa, kun valtion lainsäädäntö sallii. Tällä hetkellä Yhdistynyt kuningaskunta mahdollistaa tason 2 autonomian, mikä mahdollistaa edistyneiden ohjaaja -avustusjärjestelmien ohjauksen, kaasun ja jarrujen hallinnan tietyissä skenaarioissa, kun kuljettaja pysyy täysin valppaana kätensä kanssa pyörällä.

Katso luettelo parhaista sähköautoista ostaaksesi parhaiten …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *