Land Rover on pumpannut 3,7 miljoonaa puntaa projektiin, jonka aikana maastokäyttöön kehitetään autonominen ajotekniikka.
Brittiläinen yritys haluaa, että hänen autonomiset autot ovat markkinoiden kykenevimpiä ja kykenevän käsittelemään laajinta maastovalikoimaa, mukaan lukien maasto. Autot, kuten Discovery and Discovery Sport, varustetaan lopulta tason 4 ja 5 itsenäisen tekniikan avulla, vaikka saapumispäivää ei ole asetettu.
Mainos – viesti jatkuu alla

• Kuljettajan autot: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää
JLR käyttää akustista, videota, tutkaa, valon havaitsemista ja etäisyystunnistusta, jotta auto voi luoda ja tarkan digitaalisen kuvan ympäristöstä. Land Rover sanoo, että Maker -oppiminen antaa myös autojensa käyttäytyä “yhä hienostuneemmilla tavoilla” ajan myötä.
“On ratkaisevan tärkeää, että kehitämme itse ajavia autojamme, joilla on samat kyvyt ja suorituskykyiset asiakkaat odottavat kaikilta jaguaareilta ja Land Roversilta”, kertoi Chris Holmes, liitetyt ja autonomiset autojen tutkimuspäälliköt Jaguar Land Roverissa.
Teknologiaa kehitetään osana Cortex -nimistä hanketta, joka perustettiin maaliskuussa ja jota rahoitetaan yhdessä hallituksen ja teollisuuden rahoittamana. Birminghamin yliopistolla on myös merkitys tutkan ja anturien tutkimukseen keskittyvän autonomisen tekniikan kehittämisessä.
Olisitko kiinnostunut ostamaan Jaguar Land Rover -malleja, kuten Discovery- ja Discovery Sport Kerro meille alla olevissa kommenteissa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *