Mazda’s Show Star -tahdissa tämän vuoden Geneven autonäyttelyssä on kasvojenkorotettu Mazda 6 -matkailija. Se esiintyy äskettäin päivitetyn Mazda 6 -sanan rinnalla, joka paljastettiin kokonaan Los Angelesin autonäyttelyssä viime vuoden lopulla.
Ei ole yllättävää, että kasvojenkorotetun matkustajan vastaanottamat päivitykset ovat samat kuin sen salonki -ruumiin sisarusta löytyvät. Tämä osoittaa hiukan virkistyneen ulkosuunnittelun, jossa uusi mesh -säleikkö ja kromi, joka yksityiskohtaisesti on auton tuoreen LED -ajovalojen ympärillä, on kaikkein ilmeisin muutos.
Mainos – viesti jatkuu alla

• Parhaat kiinteistöautot myynnissä 2018
Päivitykset sisäpuolella ovat paljon suurempia. Kojelaudan suunnittelu on uudistettu yksinkertaisemmalla ilmeellä, joka sisältää paljon tavallisempia pintoja, uuden kytkentälaitteen, uusien istuimien ja uuden tekniikan rinnalla. Siellä on myös uusi kahdeksan tuuman kosketusnäytön viihdejärjestelmä ja valinnainen seitsemän tuuman TFT-näyttö instrumenttiryhmässä.
Kuten salonki, Yhdistyneen kuningaskunnan voimansiirtotiedot ovat edelleen kääreissä, mutta Mazda lupaa parannetun suorituskyvyn ja tehokkuuden, mikä todennäköisesti ilmaisee päivitetyt 2,2 litran diesel- ja 2,0 litran bensiinimoottorit, joita tällä hetkellä käytetään brittiläisiin ostajiin.
Matkailu saapuu myös alustan säätöjen kanssa, kun Mazda muuttaa jousitusasetuksia pyrkiessään lisäämään mukavuutta ja ketteryyttä. Uusi I-ActivSense-turvallisuus ja auttaa myös tekniikkaa saapuu 360 asteen ylhäältä alas suuntautuvalla nokka-osuudella.
Täydellisen päivitetyn Mazda 6 -sarjan rinnalla yrityksen kaksi nykyistä konseptiautot tekevät myös eurooppalaisia ​​debyyttejä. Hienostunut Vision Coupe Design -tutkimus on esillä Genevessä KAI: n rinnalla-SkyActiv-X-moottorikäsitettä, joka esittelee seuraavan sukupolven Mazda 3: ta, joka on määrä vuonna 2019.
Lue kaikki kaikesta Genevessä ensi kuussa täältä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *